Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Мункача" виривають перемогу у дийдівців (ФОТО)
19:35
Юнаки "Мункача" виривають перемогу у дийдівців (ФОТО)
Гол у додатковий час довзволив мукачівцям продовжити боротьбу за перше місце у чемпіонаті.

Юнаки Зустріч проходила під диктовку господарів, які щоправда грають в чемпіонаті області на фоні навантажень через виступи в чемпіонаті ДЮФЛУ. Вже в першому таймі  підопічні Івана Фізера мінімум тричі мали забивати, однак вмілі дії воротаря дийдівців та елементарний брак в реалізації гравців «Мункача» не дав можливості відкрити рахунок у матчі.

Другий тайм також проходив під цілковитою перевагою мукачівців, однак, голи не йшли. Мимоволі  згадався матч проти «Спартакуса», який проходив за таким же сценарієм, а в другому таймі чи не єдина контратака ужгородців завершилася голом в ворота господарів.  Але юнаки «Дийди» забити не змогли, хоча кілька гострих контрвипадів зуміли здійснити.

Вже в компенсований арбітром час мукачівці дотисли непоступливого суперника – Пекар перед штрафним майданчиком суперника заробив штрафний, а Василь Дан, який в цій грі мав мінімум 4 нагоди, щоб відкрити рахунок, бездоганно пробив низом в дальній кут воріт – 1:0. Такою була перемога молодих мукачівців.


Арбітр: Юрій Шимон (Ужгород);
Асистенти арбітра: Томаш Бабич, Вадим Запрутняк (Ужгород).

Стадіон СОК ДЮСШ м.Мукачево. Глядачів:300

«Мункач» (Мукачево) – «Дийдо» (Дийдо) – 1:0

Гол: Дан 70+2

«Мункач»: Орбан, Бундаш, Байса, Бабинець, Шеверньов, Онищук (Баятян 36), Дан, Ковачик, Попов (Кривка 36), Атамас (Пекар 40) , Лозан (Береш 36).
Запасний: Мішко
Тренер: Іван Фізер

«Дийдо»:  Фединишинець, Данканич, Андрашко, Крьока, Корлат, Чекан, Кучінка, Чечур, Русин, Товт, Галас.
Запасний: Мочан.
Тренер: Сергій Феденишинець

Попередження: Андрашко 45, Фединишинець 68, Товт 69, Русин 70+1. Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 928 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: