Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Мункача" втрачають очки з ужгородцями (ФОТО)
07:41
Юнаки "Мункача" втрачають очки з ужгородцями (ФОТО)
Підопічні Івана Фізера не змогли переграти "Спартакус" і ускладнюють собі боротьбу за перше місце.

Юнаки Здавалося, що юнаки «Мункача» не матимуть проблем з своїм суперником, адже в першому колі без шансів перемогли ужгородців у рідних стінах з рахунком 6:0. Тож і вдома всі сподівалися на позитивний результат для господарів, які продовжують змагатися з виноградівським «Севлюшем» за чемпіонство.

Однак, на відміну від першого матчу юні «спатакусівці» набралися досвіду і видали справжній бій господарм. В свою чергу «Мункач» володів тотальною перевагою, але ворота «Спартакуса» цього дня були наче заворожені, а воротар на останньому рубежі творив дива, ліквідовуючи виходи нападників мукачівської команди. Марнуючи один момент за іншим, господарі в другому таймі нарвалися на контратаку «Спартакуса», яка завершилася голом. І таке буває в футболі…

Лише наприкінці зустрічі після кількох голевих атак мукачівці таки зуміли зрівняти рахунок у зустрічі. Після навісної передачі боротьбу в штрафному майданчику виграв Василь Дан, який відкинув на Василиженко, останній нарешті забиває й зрівнює рахунок у поєдинку. Тож лише нічия – 1:1.


Стадіон СОК ДЮСШ м. Мукачево

«Мункач» (Мукачево) – «Спартакус» (Ужгород) – 1:1 (0:0)

Голи: Гирич 57 – Василиженко 67

«Мункач»: Орбан Іван, Василиженко Юрій, Фурман Владислав, Онищук Володимир, Пекар Крістіан, Дан Василь, Василинець Василь, Попов Максим, Папарига Роман, Вісторобський Денис, Ковачик Павло.
Запасні: Савка Владислав, Бундаш Мирослав, Забава Андрій, Кривка Василь, Хіміч Василь, Мішко Серафим.
Тренер: Іван Фізер

«Спартакус»: Смолига Денис, Бедьо Віталій, Ковтан Віталій, Скрипич Владислав, Долгош Микола, Черевка Роман, Марина Крістіан, Гирич Віктор, Майор Денис, Мерцин Віталій, Булина Віталій.
Запасні: Сокач Олександр, Чучвич Юрій, Семків Олександр, Міндак Павло, Коштура Василь, Ребриш Олександр
Тренер: Тиберій Мальованець Фото з матчу дивіться на оф сторінці ФК “Мункач” у Фейсбуці 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1130 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: