Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Мункача" забивають у Поляні вісім (ФОТО)
08:00
Юнаки "Мункача" забивають у Поляні вісім (ФОТО)
Полянські юнаки безвольно поступилися своїм мукачівським одноліткам.

Юнаки Господарі більш-менш достойно протистояли мукачівським юнакам 20 хвилин, допоки чудовою передачею партнерів не скористався нападник Владислав Фурман, він вирвався віч-на-віч з воротарем і точно пробиває повз кіпера.  

Вже через дві хвилини Артем Атамас з лівого краю видає чудову діагональ на протилежний фланг, де від оборонців легко втікає Максим Навроцький і з лінії штрафного майданчика розстрілює володіння Андрія Сегедія.
Далі мункачівці на 10 хвилин дещо збавили обертів, а на 33-й хвилині потроюють свою голеву перевагу. Мирослав Бундаш з центрального кола віддав на Папаригу, Роман покотив на Береша Антона, який підключився до атаки, він увірвався своїм флангом у штрафний майданчик господарів і холоднокровно спрямував кулю в дальній кут воріт.

Перша половина так і завершилася.

Друга частина гри знову пройшла за тотальної переваги підопічних Івана Фізера. Лік забитим м’ячам збільшив Іван Байса, який ударом з метрів 35 застав воротаря не готовим відбити цей постріл, а через шість хвилин він вже влаштував справжній слаломний прохід – правим краєм він обійшов і захисника і воротаря і розстріляв пусті ворота.

На 65-й хвилині Владислав Фурман робить рахунок 6:0. Далі вже голеву естафету перейняв Артем Баятян. Правда, спочатку він змарнував кілька перспективних нагод, але далі після короткої розмови з наставником виправився і двічі забив на 67 та 69-й хвилинах гри. Так, що голів у виконанні молодих мункачівців уболівальники побачили багацько.


Стадіон с. Поляна

«Поляна» – «Мункач» – 0:8

Голи: Фурман 21, 65; Навроцький 23, Береш 33, Байса 50, 56; Баятян 67, 68.

«Поляна»: Сегедій, Фізер, Островка, Щадей, Похил, Соломко, Грабар, Поцко, Цоліган, Гебеш, Станкович.
Тренер: Елемир Майор

«Мункач»: Андрушко (Орбан 36), Фурман, Папарига (Байса 36), Ковачик, Атамас (Савка42), Бундаш (Мішко 36), Хіміч, Береш, Вісторобський (Онищук 45), Навроцький (Баятян 39), Когутка.
Тренер: Іван Фізер ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: