Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Невицького грають з підставними гравцями
12:31
Юнаки Невицького грають з підставними гравцями
У останньому матчі сезону проти «Бобовища», «Невицький замок» задіяв гравця з іншої команди.

Юнаки Невицького грають з підставними гравцями В середу, 21 жовтня, відбувся перенесений матч 13-го туру між юнаками «Невицького замку» та «Бобовища». Для господарів він не мав ніякого турнірного значення. Юнакам з «Бобовища» необхідно було перемагати, щоб наздогнати «Карпати» Перечин, які йдуть на першому місці. В такому разі доля чемпіонства вирішувалась б у золотому матчу Першої ліги Західної зони.

Тому, скоріш за все, у порушенні правил чесної гри, з боку невиччан, зіграло свою роль стимулювання від третьої сторони.

Тренер господарів Іван Матьовка вдався до залучення підставного гравця у стартовий склад своєї команди. А саме Максима Климпуша, який впродовж цього сезону незмінно виступає за юнацький склад ФК «Ужгород» у Вищій лізі Закарпаття. У протоколі під номером сім, під яким вийшов на поле Климпуш, значиться Валерій Ігнат. На лаві запасних у Невицького сидів воротар ФК "Ужгород", однак на полі він так і не зявився

Команді «Невицький замок» зарахована технічна поразка. Гравця Максима Климпуша дискваліфіковано на 1 рік. На футбольну команду накладено суворе попередження і грошовий обов’язковий внесок.

На фото 1 - Климпуш у формі ФК "Ужгород" грає проти ФК "Поляна" (24.05.2015).

На фото 2 - Климпуш у формі Невицького проти ФК ""Бобовище" (21.10.2015).

На фото 3 - протокол господарів з матчу ФК "Невицький замок" - ФК "Бобовище" (21.10.2015)








 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1322 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: