Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Нижнього Коропця" у рідних стінах посупились "Баранинцям"
13:57
Юнаки "Нижнього Коропця" у рідних стінах посупились "Баранинцям"
Поєдинок видався нелегким для обох команд, але перемогу в ньому святкують підопічні Балажинця.

Юнаки Перші хвилини поєдинку видались важкими для обох колективів. Адже ніхто не хотів помилятись, а тому гострих моментів виникало обмаль. Незважаючи на закриту манеру гри обох колективів першими створили небезпечний момент господарі. Вони заробили право на штрафний з 19-ти метрів, але з ударом Кушніра, у карколомному стрибку, впорався Марко.

Надалі гострих моментів не виникало. Аж поки на 25-й хвилині підопічні Балажинця не заробили право на небезпечний штрафний. Баранинські юнаки вирішили його розіграти, але нічого доброго з цього не вийшло, захист господарів нівелював загрозу.

Загалом, перша половина гри нічим цікавим не запам’яталась. А ось друга поливина гри булла багатою на гострі моменти, що не могло не тішити вболівальників, адже в першому таймі вони відверто сумували.

Початок другого тайму краще вдався гостям. Їм вдалось аж тричі вразити чужі ворота. На 39-й хвилині Данкулинець відкинув під удар Гряділю і той зльоту пробив у дальній кут – 0:1.

На 41-й хвилині Вогар, після пасу з глибини поля, уник положення поза грою і вийшовши на побачення з голкіпером, без проблем обіграв його, пробивши у ближній кут – 0:2.

На 44-й хвилині захист господарів знову дав збій. Шкірта хорошим пасом знайшов Данкулинця, після чого Михайло впіймавши голкіпера на виході, елегантно його перекидує – 0:3.

Такий розвиток подій не влаштовував підопічних Кіштулинця і вони побігли відігруватись. Так на 50-й хвилині їм вдалось відквитати один м’яч. Надалі команди обмінювались гострими атаками, але досягти бажаного результату їм не вдавалось.

Так, активні Кушнір та Гірей раз по раз загрожували воротам суперника, але захист гостей грав надійно. На 63-й хвилині Федака, отримавши м’яч у штрафній, обіграв двох опонентів і пробив у дальній кут, але Крістіану не вистачило кількох сантиметрів, щоб святкувати взяття воріт.

Згодом Пайдич під тиском двох захисників завдавав удару з 16-ти метрів, але удар вийшов заслабким і голкіпер без пробел фіксує круглого.

Останні хвилини також видались напруженими, але забити ще, жодній із команд не вдалось.

Отже, вигравши цей поєдинок «Баранинці» скорочують відставання від другого місця до двох очок, що ж до «Нижнього Коропця», то вони пропускають вперед  чопський «Локомотив» і опускаються на шосте місце.
 
 
Арбітри: Гецко С., Сімку А., Кота З.
Делегат – Біров І.

c. Нижній Коропець, глядачів 120

ФК «Н. Коропець» – ФК «Баранинці»1:3
 
Голи: Орос, 50 – Гряділь 39, Вогар 41, Данкулинець 44.

Н. Коропець: Фекете Тимофій, Шефер Віталій, Цанько Микола, Гей Денис, Горки Михайло, Гірей Крістіан, Кушнір Ерік, Орос Сергій, Перегуда Василь, Манчик Дмитро, Тарахонич Анатолій (Цанько Василь 50).
Запасні: Кізман Юрій, Легеза Владислав.
Тренер – Кіштулинець Іван

Баранинці: Марко Констянтин, Павлик Герман, Вайда Руслан (Шовш Михайло, 15), Левченко Дмитро (Гряділь Олександр 13),  Янцо Михайло, Шкірта Іван, Дьордяй Давид, Данкулинець Михайло, Уста Станіслав (Пайдич Йосип 60), Єршов Олександр, Вогар Василь (Федака Крістіан 60).
Запасні: Товтин Юрій.
Тренер – Рудольф Балажинець.

Попередження: Дьордяй, 11 – Цанько, 65.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 667 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: