Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Оболоні" беруть три очки у Середньому (ФОТО)
20:24
Юнаки "Оболоні" беруть три очки у Середньому (ФОТО)
Підопічні Юрія Мовчана розпочинають чемпіонат з перемоги.

Юнаки
У середнянців відбулись зміни на тренерському містку, де замість Миколи Дороговича готує юнаків Іван Лях. В команду прийшло багато молодих гравців 2001-2003 років народження.
 
Господарі розпочали поєдинок не впевнено і змушені були відбиватись від атак оболонців. Так на перших хвилинах Хомечко вийшов один в один, однак не реалізував цю нагоду. За п’ять хвилин гості заробили стандарт за декілька метрів від штрафної. Хомечко пробив над воротами.
 
На 21-й хвилині Оболонь провела результативну атаку – Гангур віддав у штрафну, де Чопику дали прийняти і пробити у ближній кут – 0:1. Воротар чомусь кинувся у протилежний кут.
 
Середнянці лише в кінці тайму створили першу загрозу чужим воротам. Бордаш подав зі штрафного, а Просолін пробив головою та голкіпер забрав.
 
У другому таймі гра дещо вирівнялась і у Середнього вже частіше виникали нагоди. На 37-й хвилині Озимок вийшов на ударну позицію з 20 метрів, але пробив не точно. Трохи згодом лівий захисник Зозуляк здійснив прохід до чужої штрафної з послідуючим ударом, але повз ворота.
 
Після подачі кутового оболонцями Чопик пробив з 10 метрів, Цубина відбиває. Такий ж стандарт біля протилежних воріт також закінчився ударом та постріл Фрінцка забрав воротар. Під кінець поєдинку команди ще по разу обмінялись гострими моментами. Басараб з 35 метрів з штрафного пробив по воротам, Зейкан впіймав. У відповідь Пилип вийшов практично один в один та його удар з 10 метрів зловив воротар.
 
Юнаки Оболоні помітно переважали суперника на полі і здобули заслужені три пункти.

 
Арбітр - Олександр Гога
Асистенти – Василь Готько, Мирослав Гала
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
смт Середнє, поле № 2, глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Оболонь» Хуст 0:1
 
Голи: Чопик, 21.
 
Середнє: Сергій Цубина, Олександр Бордаш, Роман Конкус, Іван Зоуляк, Михайло Кариляк, Йосип Басараб, Василь Попович, Микола Бабяк (Микола Янцо, 64), Святослав Просолін (Юрій Свида, 65), Євген Озимок, Ростислав Фрінцко.
Запасні: Анатолій Бордаш, Марян Сембер, Михайло Кічковський.
Тренер – Іван Лях.
 
Оболонь: Віктор Зейкан, Олександр Гангур, Олександр Гузенко, Валентин Гришук, Дмитро Пилип (Сергій Енеді, 65), Василь Попович, Ігор Стеценко, Олег Фекете (Роман Ващишин, 62), Станіслав Хомечко, Михайло Чічіна (Владислав Кадош, 59), Даниїл Чопик.
Запасні: Станіслав Кисіль, Станіслав Божан, Юрій Борка, Віталій Куруц, Михайло Сеньо, Едуард Фиця.
Тренер – Юрій Мовчан.
 
Попередження: Басараб, 20 – Ващишин, 72.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 939 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: