Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Оболоні" дали бій лідеру (ФОТО)
16:14
Юнаки "Оболоні" дали бій лідеру (ФОТО)
Про центральну битву 24-го туру юнацької вищої ліги читайте далі.

Юнаки Цей поєдинок пройшов у в’язкій боротьбі на кожному клаптику поля, тому на зливу голів фанам було марно сподіватись. Першими ситуацію, лівим флангом, суттєво загострили господарі. Кон заробив право на штрафний удар із 25-ти метрів. Філіп зі стандарту пробив під поперечину, та Марушка кулаками відбив цей постріл. Через чотири хвилини пивовари прорвались вперед вже правим флангом. На завершенні цієї атакувальної дії Хомечко віддав на Філіпа, а Андрій пробив із досить вигідної позиції. Та Попов самовіддано заблокував його постріл, зменшивши швидкість польоту м’яча, що дозволило воротарю легко заволодіти ним.

Через хвилину правим флангом відповіли виноградівці. Міговк заробив право на штрафний удар, а Орос зі стандарту влучив у рамку, та Ерфан вдало обрав позицію й зреагував. На 19-й хвилині на небезпечний простріл зліва від  Пилипа на дальній стійці відгукнувся Хомечко, та Станіслав на якусь мить розминувся з м’ячем, якого міг, із вбивчої позиції з 8-ми метрів, вколотити в сітку. Через сім хвилин Яцкулинець, на завершенні наступу лівим флангом зі зміщенням до центру, заробив право на штрафний удар із 27-ми метрів. Попов із цього стандарту влучив у лівий кут, та на його удар знову зреагував воротар.

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. Команди основну увагу звертали на захист і тільки зрідка вибухали небезпечними діями попереду. На 40-й хвилині Бобіта якісно прострілив із кутового з правого флангу на лінію штрафного майданчика, де першим на м’ячі опинився Кон. Після удару Олександра круглий рикошетом від опонентів відлетів до Філіпа, який із семи метрів дуже небезпечно цілив у лівий нижній кут. На щастя для Марушки, якому було важко зреагувати, м’яч полетів у сантиметрах поруч зі стійкою.

Через дві хвилини було ще гостріше біля протилежних воріт, коли Міговк здійснив свій сольний швидкісний забіг, із використанням якісного дриблінгу, по лівому флангу й виконав удар-простріл. Один із захисників від гріха подалі, в пожежному режимі, виніс м’яч майже з лінії воріт, тому що там на нього вже набігали, щоб занести у ворота, кілька партнерів Михайла.

Надалі таких нагод вже не виникало. Хіба що можна відзначити атаку лівим флангом зі зміщенням  до центру від «Оболоні», яка відбулась на 57-й хвилині. На її завершенні Кон влучно пробив із 18-ти метрів. Воротар відбив, та на добивання з п’яти метрів підбіг Глибчук, однак Бабич підняв прапорець, зафіксувавши офсайд у Василя. «Оболонь» як і очікувалось дала бій фавориту й завершила все хоча й сухою, та дуже бойовою нічиєю. 

Здобутий бал дозволив підопічним Миколи Буковецького фактично гарантувати  собі місце в провідному квартеті елітного юнацького дивізіону Закарпаття. «Севлюш» навпаки дав можливість головному конкуренту з Мукачева продовжити свою мрію про можливість досягти золотого дублю, тому останні два тури фани молодіжних грандів очікують із нетерпінням.         
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Томаш Бабич та Ігор Гарлач
4-й арбітр – Вадим Запрутняк
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», + 16 градусів, ясно, 200 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Севлюш» Виноградів
– 0:0
 
 «Оболонь»: Віталій Ерфан, Андрій Філіп, Владислав Бобіта, Станіслав Хомечко, Олександр Кон, Василь Глибчук, Олександр Звірич, Юрій Куліш, Василь Тодавчич, Дмитро Пилип, Юрій Гузенко.
Запасні: Станіслав Кисіль, Олександр Штець, Владислав Кадош, Олег Фекете, Юрій Борка.
Тренер – Микола Буковецький.
 
«Севлюш»: Василь Марушка, Петро Монда, Михайло Сафронов, Ігор Попов, Віталій Макара, Богдан Котляр, Мирослав Ломага, Сергій Яцкулинець, Роман Орос, Володимир Левчук (Юрій Глінка, 60), Михайло Міговк.
Запасні: Дмитро Онисько, Олександр Байдак, Віталій Козаченко, Валентин ВІщак, Юрій Рева.
Тренер – Іван Бровдій.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 816 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: