Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Оболоні" дотискають однолітків зі Свалявщини
15:29
Юнаки "Оболоні" дотискають однолітків зі Свалявщини
Про досить конкурентний матч двох самобутніх юнацьких колективів читайте далі.

Юнаки Підопічні Миколи Буковецького могли відкрити рахунок вже на першій хвилині, коли на завершенні атаки по центру Глибчук із передачі Хомечка пробив поруч із правою стійкою. Та далі в них попереду мало що виходило.

У гостей на початку першого тайму небезпеку створювали простріли з флангів, особливо з правого, де активними були Русин та Соломко. Та першу нагоду відкрити рахунок полянці мали аж на 9-й хвилині, коли за наслідками атаки по центру Островка наважився на удар із 28-ми метрів і влучив у правий кут. Ерфан у падінні відбив цей постріл.

Далі була боротьба, боротьба, боротьба і повний штиль гольових моментів. Один раз його порушили господарі, які під завісу тайму прорвались по центру. Тодавчич вирізав діагональ на правий фланг на Глибчука, а Василь прострілив у центр штрафного майданчика, де його партнери вивели на ударну позицію Хомечка. Станіслав ударом з 10-ти метрів вколотив м’яч під ближню праву стійку й встановив підсумковий рахунок першого тайму – 1:0.

Другий тайм знову проходив у боротьбі з численними, дрібними й не дуже, порушеннями правил. Наслідком таких подій стало те, що гості майже на цілий тайм залишились у меншості. Більш-менш структурована атака господарів відбулась на 49-й хвилині, коли вони заробили право на штрафний удар із лівого флангу, з якого пивовари перевели м’яч на протилежний край на Глибчука, а Василь віддав у центр карної зони на свого тезку Тодавчича. Останній ударом з ходу з 12-ти метрів спрямував м’яч повз ліву стійку.

Через чотири хвилини Тодавчич навісив із кутового з правого флангу на одинадцять метрів, а Глибчук влучив у рамку воріт без шансів для голкіпера, що вибіг на перехоплення м’яча. Та Молнара підстрахував захисник, який виніс круглого буквально з лінії воріт. На 60-й хвилині полянці мали найкращу нагоду зрівняти рахунок за наслідками атаки по центру зі зміщенням до лівого флангу. Навіс Соломки на дальню стійку влучним ударом головою замкнув Фількорн. Ерфан вдало обрав позицію й зреагував.

Та останнє слово в цьому двобої було за підопічними Миколи Буковецького. Простріл з правого флангу в штрафний майданчик від Бобіти ударом із 6-ти метрів у лівий кут замкнув Глибчук , який подвоїв рахунок – 2:0. Через дві хвилини господарі могли довести рахунок до розгромного, коли Бобіта влучно пробив із гострого кута з правого флангу, та Молнар намагався відбити цей постріл ногою, та не дістав. Та далі від голу гостей врятувала стійка воріт. 

У наступному турі на ці команди очікують не менш безкомпромісні поєдинки. «Оболонь» поїде в гості до конкурента за бронзу «Середнього» й там навіть нічия буде для них на вагу золота.

А от «Поляна» чекає на приїзд сусіда по таблиці з Довгого й їх ультрас небезпідставно чекають від підопічних Станковича тільки перемоги.
 
 
Арбітр – Сергій Українець 
Асистенти – Володимир Кочетов та Василь Федак
4-й арбітр – Cергій Дребужан
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», ясно, +20 градусів, 300 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Поляна» – 2:0
 
Голи: Хомечко, 33, Глибчук, 64.
 
«Оболонь»: Віталій Ерфан, Василь Глибчук, Олександр Кон, Олександр Гузенко (Олександр Штець, 69), Олександр Звірич, Юрій Куліш, Станіслав Хомечко (Андрій Філіп, 63), Владислав Бобіта, Василь Тодавчич (Юрій Борка, 70), Микола Пилип, Дмитро Пилип (Олег Фекете, 67).
Запасні: Станіслав Кисіль, Владислав Кадош.
Тренер – Микола Буковецький.

«Поляна»: Дмитро Молнар, Василь Фізер, Василь Стегура, Олексій Соломко, Віталій Грабар, Юрій Островка, Віктор Кеменяш, Іван Фізер, Мирослав Русин, Роман Щадей, Михайло Фількорн.
Запасні: Іван Цоліган, Валентин Поцко, Максим Бочко, Юрій Похий.
Тренер – Іван Станкович.  

Вилучення: Стегура, 41 (друга жовта).
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 766 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: