Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Оболоні" розбивають середнянців (ФОТО)
18:30
Юнаки "Оболоні" розбивають середнянців (ФОТО)
У центральній грі 21 туру юнацької першості конкурентної боротьби не вийшло.

Юнаки З самого початку матч підопічні Миколи Буковецького діяли гостріше попереду. Кон та Глибчук завдавали ударів з середньої відстані, але вище. На 10-ій хвилині Бордаш втратив м’яч біля своєї штрафної і змушений був фолити. Удар зі штрафного з лівого краю від Філіпа став результативним – 0:1.

Через декілька хвилин Глибчук вибігав сам на сам, але не зумів переграти воротаря. В наступній атаці після прострілу справа Глибчук підправив м’яч у ворота з 10 метрів, але влучив у стійку. Тиск гостей не зменшувався. Дальній удар хустян Цубина не зміг зафіксувати і Глибчук підхопив і намагався пробити по воротам та голкіпер вибив ногами.        

На 25-ій хвилині черговий стандарт біля воріт Середнього пивовари втілили у гол. Тодавчич з правого краю викотив під удар Бобіті і Владислав з 18 метрів проводить другий гол своєї команди – 0:2.

Через три хвилини Хомечко з доволі гострого кута, метрів з 12, наважився на удар по воротам і не прогадав – 0:3.

Зі стартом другого тайму господарі побігли відігруватись і на деякий час перевели гру на чужу половину поля. Так на 44-ій хвилині Дмитро Пилип на виході із штрафної зачепив Лукачину і арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку. Сам постраждалий взявся виконувати, але не зміг переграти Ерфана. Тренер Середнього був не вдоволений цим, наголошуючи, що штатним пенальтистом є Матринець.

Після вкидання ауту Яцків пробив головою у ближню дев'ятку та воротар переводить м’яч на кутовий. Подачу з кута поля завершував ударом з семи метрів Голубка, але не влучив у рамку. На цьому вся гострота від господарів закінчилась. Натомість пивовари зуміли ще декілька разів вразити ворота суперника.

На 66-ій хвилині оболонці виходили 4 в 2 і Борка завдавав удару з 17 метрів, здавалось, що Цубина легко забере шкіряного та Сергій випустив м’яч з рук і Філіп добив у ворота – 4:0.

В останню хвилину зустрічі гості забили п’ятий м’яч. Після подачі у штрафну Бобіта випередив воротаря і головою проштовхнув круглого у ворота – 5:0.

Юнаки Оболоні сповна реваншуються за поразку від середнянців у першому колі і обходять їх у турнірній таблиці.
 
 
Арбітр – Олександр Зубільчак
Асистенти – Сергій Проценко, Микола Маточка
Делегат матчу – Василь Козик
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», поле №2, глядачів 30
 
ФК «Середнє» - ФК «Оболонь» Хуст 0:5
 
Голи: Філіп, 10, 66, Бобіта, 25, Хомечко, 28, Бобіта, 70.
 
Середнє: Сергій Цубина, Станіслав Костик, Денис Яцків, Анатолій Тотін, Віталій Долгош, Йосип Басараб, Олександр Лукачина, Віктор Луцяк, Євген Матринець, Ростислав Голубка, Олександр Бордаш (Іван Зозуляк, 58).
Запасні: Степан Кундрик.
Тренер – Микола Дорогович.
 
Оболонь: Віталій Ерфан, Андрій Філіп, Дмитро Пилип, Олександр Гузенко, Юрій Куліш, Василь Тодавчич, Василь Глибчук, Владислав Бобіта, Станіслав Хомечко, Олександр Звірич, Олександр Кон.
На заміну виходили: Владислав Кодош, Юрій Борка, Олег Фекете, Ігор Орос.
Тренер – Микола Буковецький.
 
Попередження: Бордаш, 61 – Ерфан, 54.

На 45 хв. Лукачина не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 887 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: