Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Оболоні» здобули вольову перемогу
15:52
Юнаки «Оболоні» здобули вольову перемогу
Про центральний матч юнацької першості вищої ліги Закарпаття читайте далі.

Юнаки «Оболоні» здобули вольову перемогу Фаворитом цього протистояння вважались господарі. Та берегівці вже завоювали в футбольних колах титул «містер-гість». Чого тільки варті їх феєричні звитяги у Вільхівцях та Ужгороді. Для «Оболоні» це був хороший подразник як для  генеральної репетиції перед наступною принциповою битвою півріччя у Виноградові проти місцевого «Севлюша».

Сам матч пройшов у обопільних атаках. Ніхто не хотів поступатись жодним клаптиком зеленого газону. Господарі мали забивати вже на 11-й хвилині. Атака правим флангом за участю Бобіти, Хомечка та Глибчука завершилась виходом останнього з них на вбивчу ударну позицію з правого краю воротарського майданчика. Та Бадак продемоннстрував неймовірну реакцію й відбив цей розстріл впритул.

Через сім хвилин на завершенні атаки по центру, зі зміщенням до правого краю, Бобіта дальнім пасом знайшов Тодавчича й Василь ударом із 14-ти метрів потужно цілив у ближній правий кут, та м’яч оминув стійку із зовнішнього боку.

Ще через дві хвилини атака правим флангом, зі зміщенням до центру, відбулась біля протилежних воріт. За її наслідками Кенийз заробив право на штрафний удар із 20-ти метрів. Соломка з точки пробив поруч із правою стійкою. Та одна з наступних атакувальних дій по центру принесла підопічним Миколи Буковецького потрібний результат. Цього разу партнери вивели Хомечка на ударну позицію з меж карного майданчика й Станіслав, ніби рукою, поклав круглого у правий верхній, дальній від себе, кут. Бадак стрибав, та не дістав, змусивши парнерів йти на перерву за негативного рахунку – 1:0.

Після переви підопічні Тара активізувались і дуже швидко відновили статус-кво. На завершенні однієї з атак правим флангом Соломка вколотив м’яч у сітку, без шансів для Ерфана – 1:1.

За мить гості мали виходити вперед. Талпа опинився на завершенні атаки по центру, зі зміщенням до лівого краю, й прострілив на Пушкаша, а Бейло влучив точно в дальній, вільний від воротаря, кут. Ерфана підстрахував Кадош, який виніс круглого фактично з лінії воріт. На 45-й хвилині фортуна вже посміхнулась «Берегову». На завершенні атаки по центру Пилип сильно пробив у правий кут. Бадак відчайдушно стрибав, та не дістав. Цього разу його від голу врятувала стійка від якої м’яч вилетів у поле.

Із середини другого тайму «Оболонь» повністю захопила контроль над м’ячем. Гостям залишалось шукати щастя в контратаках. Одна з таких, що відбулась по центру на 57-й хвилині, за участю Маргітича, Молнара та Соломки, принесла суттєву загрозу. У підсумку останній із цієї трійці цілив під дальню праву стійку, та круглий оминув барму в лічених сантиметрах. Та останнє слово було за пивоварами. Одну з численних атак по центру результативним пострілом завершив Шеверя, який змусив цим відчайдушним голом тренерів «Оболоні» пуститись у запальний танок – 2:1. 
 
 
Арбітр – Ігор Гарлач
Асистенти – Яна Сащина та Михайло Митровський
Делегат ФФЗ – Іван Головко
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», +29 градусів, ясно,  100 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Берегово» – 2:1
 
Голи: Хомечко, 24, Шеверя, 70 – Соломка, 3.

«Оболонь»: Віталій Ерфан, Василь Глибчук, Владислав Кадош, Дмитро Пилип, Станіслав Хомечко, Олександр Гузенко, Олександр Кон, Василь Тодавчич, Юрій Куліш, Владислав Бобіта, Михайло Сеньо.
Запасні: Ігор Орос, Олеаксандр Штець, Віталій Барничко, Олег Фекете, Роберт Вітковський, Артур Шеверя, Андрій Буковецький.
Тренер – Микола Буковецький.

«Берегово»: Даніель Бадак, Балінт Бедєв, Томаш Мішкай, Федір Шляхта, Василь Маргітич, Марк Лендєл, Ерік Бідзіля, Ростислав Молнар, Бейло Пушкаш, Андріан Кенийз, Руслан Соломка.
Запасні: Іштван Локер, Ріхард Горват, Віталій Кобаль, Василь Чегіль, Давід Шпілька, Річард Талпа.
Тренер – Людвіг Тар.  
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 801 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: