Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Оболоні" знову вразили реактивним камбеком (ФОТО)
16:09
Юнаки "Оболоні" знову вразили реактивним камбеком (ФОТО)
Про двобій, у якому одна хвилина вирішила долю трьох балів, дізнавайтесь далі.

Юнаки
Перший тайм пройшов на зустрічних курсах. Уже на 2-й хвилині на завершенні атаки лівим флангом Кеменяш заробив право на штрафний удар із 25-ти метрів. Стеблей із цього стандарту обвідним ударом влучив у ближню дев’ятку. Зейкан у стрибку відбив. Через п’ять хвилин партнери дальнім пасом віддали на Чопика й Даниїл мав змогу вибігти на побачення з воротарем. Та Фількорн вибіг із воріт і кинувся в ноги, врятувавши ситуацію.
 
На 13-й хвилині Стеблей прострілив із правого флангу на ближній край штрафного майданчика, де Куля ударом з лету пробив поряд із ближньою стійкою. Через дві хвилини Хомечко, на завершенні атаки по центру, отримав м’яч у штрафному майданчику, зібрав навколо себе двох опонентів і віддав правіше на Чічіну. Михайло ударом низом цілив у дальній кут без шансів для Фількорна на відбиття. На щастя для гостей круглий полетів у сантиметрах поруч зі стійкою.
 
Та вже наступна атака завершилась голом. Кеменяш отримав м’яч на правому фланзі й прострілив на ближню частину штрафного майданчика, де Куля ударом з ходу переправив круглого в правий верхній кут – 1:0. Через чотири хвилини Чопик навісив із лівого краю у центр штрафного майданчика на Чічіну, а Михайло ударом головою пробив поруч зі стійкою.
 
На 25-й і 26-й хвилинах Пилип виконав два поспіль штрафні удари з лівого флангу. Після першого навісу гості винесли. У другому випадку Дмитро влучив точно в ближній верхній кут. Фількорна від голу врятувала поперечина. Через три хвилини воротар «Поляни» відбив удар зі штрафного з 30-ти метрів. Ващишин підбігав на добивання, та Фількорн самовіддано кинувся в ноги й врятував ситуацію. Ще через дві хвилини Цоліган вирізав діагональну передачу з лівого флангу на ділянку в десяти метрах від правого кутового прапорця, де підключився Штефицька й навісив на Кеменяша. Віктор ударом головою спрямував м’яч поруч із дальньою стійкою.
 
Другий розпочався з боротьби за центр поля, тому команди довго не могли досягти конструктиву в атаках. На 48-й хвилині Фалес прострілив з правого краю на лінію воротарського майданчика на Кулю, який опинився на вбивчій ударній позиції, та пробив слабенько й Зейкан зреагував на цей подарунок.
 
Далі господарям протягом однієї хвилини вдалось провести дві стрімкі атаки по центру та лівим флангом. На завершенні першої з них Хомечко наважився на удар із 35-ти метрів. М’яч підстрибував, а Фількорн намагався зловити, та круглий зрикошетив від його рук і легенько залетів у сітку – 1:1. Не встигли гості розіграти з центра, як одразу втратили м’яч і Чопик влучив під дальню ліву стійку без шансів на відбиття – 2:1. На цьому господарі не зупинились й продовжили шукати щастя біля чужих воріт. Пилип зі штрафного з 40-ка метрів виконав удар-навіс. М’яч підстрибнув перед воротарем, який невдало обрав позицію, й перелетівши його знайшов місце в правій дев’ятці – 3:1.
 
Через три хвилини на навісну передачу Пилипа з правого флангу на дальній стійці відгукнувся Гриджук, який з лету влучив у ближній кут. Фількорн змістився й відбив. На 33-й хвилині наступ лівим флангом зі зміщенням до центру, за участю Пилипа, Хомечка та Чопика, завершився виходом останнього з них на воротаря. Та голкіпер «Поляни» вибіг, скоротивши кут обстрілу, й відбив. Ще через хвилину на завершенні атаки протилежним краєм Чопик влучив у ближній кут. Фількорн відбив і забрав м’яча до рук, уберігши свою команду від розгрому.

У молоді «Поляни» вже у неділю 14-го травня буде хороша нагода реабілітуватись із потужною, пораненою минайцями, «Бужорою», де навіть мінімальна перемога буде рівноцінна розгрому. Юнакам «Оболоні» не доведеться спочивати на лаврах, бо на них очікує важкий виїзд в гості до «Вільхівців», де навіть мирова буде рівноцінною перемозі.
 
 
Арбітр – Володимир Кочетов
Асистенти – Василь Федак та Сергій Дребажан
Делегат ФФЗ – Георгій Жбора
 
м. Хуст, стадіон «Карпати», 150 глядачів, ясно
 
«Оболонь» U17 Хуст – «Поляна» U17 – 3:1 (0:1)
 
Голи: Хомечко, 51, Чопик, 51, Пилип, 55 – Куля, 19.
 
«Оболонь» U 17: Віктор Зейкан, Роман Ващишин, Олександр Гангур, Олександр Гузенко, Валентин Гриджук, Дмитро Пилип, Ігор Стеценко, Олег Фекете (Владислав Кадош, 27), Станіслав Хомечко, Михайло Чічіна (Сергій Енеді, 62), Даниїл Чопик.
Запасні: Станіслав Кисіль, Станіслав Бошан, Юрій Борка, Олександр Верешко, Віталій Куруц, Михайло Сеньо, Едуард Фиця.
Тренер – Юрій Мовчан.
 
«Поляна» U 17: Михайло Фількорн, Віталій Кучінка, Мирослав Сичик (Мирослав Молнар, 36), Василь Фізер, Ігор Цоліган, Вадим Стеблей (Влад Роман, 36), Михайло Фалес, Іван Штефицька, Дмитро Куля, Віктор Кеменяш (Вадим Сокирко, 46), Іван Фізер.
Запасні: Валентин Почко, Ярослав Ніятак, Володимир Стегура, Євген Цанько.
Тренер – Сергій Зозуля.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 857 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: