Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки перечинських «Карпат» - чемпіони!
22:13
Юнаки перечинських «Карпат» - чемпіони!
В неділю 9 листопада в чемпіонаті області в першій лізі відбулися матчі останнього туру.

В неділю 9 листопада в чемпіонаті області в першій лізі відбулися матчі останнього туру.

Перечинські «Карпати» на своєму стадіоні приймали команду з В-Березного. Вже традиційно матчі за участю цих команд називають «ужанським дербі» і проходять вони в принциповій і безкомпромісній боротьбі. Не став винятком і недільний поєдинок. З точки зору турнірного становища звітна гра не мала значення для обох команд.

Але перечинці прагнули реваншуватися за поразку в першому колі. З перших хвилин зустрічі та впродовж всього матчу на полі точилася гостра боротьба, яка дуже часто з боку гостей переходила у відкриту грубість. Як наслідок, вже в першому таймі вони залишилися в меншості. На жаль, наша команда не зуміла скористатися чисельною перевагою. В підсумку бойова безгольова нічия.

Але основною подією цього дня вважалася гра юнацьких складів. Адже для оформлення чемпіонства нашим хлопцям необхідна була лише перемога. І як годиться лідерам, «Карпати» з перших хвилин заволоділи ініціативою. Вже в дебюті матчу гол на свій рахунок записав Іван Мицька. Невдовзі Іван Шип подвоїв рахунок. Перший тайм за кінчився з рахунком 2:0.

В другому таймі «Карпати» просто не помічали свого суперника. Голи залітали у ворота березнян на будь-який смак. По два рази у воротах суперника відзначились Іван Мицька та Євген Савко, один раз – Богдан Пашнюк. В підсумку впевнена перемога 7:0 та здобуття чемпіонства.

Вітаємо наших юних футболістів з досягнутим успіхом і бажаємо подальших перемог. Чемпіонами в складі «Карпат» стали: воротарі – Василь Мучичка, Канда Еллі та Полинець Іван, польові гравці: Євген Савко, Іван Мицька, Іван Шип, Ігор Мегела, Дмитро Геровський, Віктор Луцяк, Богдан Страшкулич, Василь Дьондя, Богдан Пашнюк, Віталій Прудкий, Владислав Сухоставець, Генадій Зінченко, Олександр Флесюк, Тарас Гудак, Іван Ковач, Роман Луцук, Ярослав Король, Олександр Ковцун, Попович, Ростислав Жолтанич. Подяка також тренерам команди Едуарду Стецю та Андрушеку Ярославу.




Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1069 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: