Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки перечинських «Карпат» розгромно здолали однолітків з Великого Коропця
22:52
Юнаки перечинських «Карпат» розгромно здолали однолітків з Великого Коропця
В рамках 16-го туру Першості області (Західна Зона) перечинські Карпати приймали «Карпати» (В.Коропець).

Юнаки перечинських «Карпат» розгромно здолали однолітків з Великого Коропця Після сухої нічиї, у 15-ому турі Першості області, між юнацькими складами команд «Сокіл» та «Карпати» (Перечин) інтрига у боротьбі за чемпіонство нікуди не зникла. Обидва вищезгадані клуби наразі здобули однакову кількість очок, тому в останніх матчах команди не тільки повинні брати максимум очок у всіх матчах що залишилися, а й сподіватися на помилку сусідів по турнірній таблиці.

У 16-му турі чемпіонату перечинські юнаки грали проти аутсайдера юнацької першості, «Карпат» з Великого Коропця. Попри статус суперника, господарі серйозно налаштувалися на гру, з перших хвилин володіючи територіальною перевагою. Втім, витиснути результат вдалося саме завдяки стандартам.

На 4-ій хвилині гри, Віктор Луцик зумів відзначитися з кутової позначки, закрутивши м’яч у верхній кут воріт. 7 хвилин потому, знову стандартом сповна скористався Ярослав Король, котрий майстерно виконав штрафний удар з 20-ти метрів. М’яч після удару пролетів під поперечиною воріт суперника. 2:0.

Далі, перечинці час від часу намагалися підловити кіпера гостей виконуючи удари з-за меж карної площі, але Олександр Юртин зіграв надійно.

У другому таймі на 42-ій хвилині гості все ж зуміли скоротити відставання до одного голу. Швидкісне забігання Стерги-Чорі до штрафного майданчика і удар з лівого флангу виявився невідпорним для кіпера господарів. 2:1.

Далі рахунок змінювався виключно на користь перечинської команди. Спершу Віталій Прудкий, на 46-ій хвилині виграв боротьбу за м’яч у воротарському майданчику суперника, і точно пробив по воротам. Згодом, довести рахунок до розгромного зумів Ігор Мегела, 4:1. Хвилину потому точним ударом відмітився Микола Іванчо. 5:1.

 За такого рахунку гості хоч і намагалися пораз йти в контратаки, але на темп гри це не надто вплинуло. Під кінець гри, господарі ще зуміли двічі відзначитися у воротах суперника. Дубль оформили Ярослав Король, на 59-ій хвилині та Сергій Керецман на хвилині 69-ій.

У підсумку 7:1. Перечинські «Карпати» продовжують боротьбу за золоті медалі юнацької першості.


«Карпати» (Перечин) – «Карпати» (В.Коропець) 7:1

Голи: Луцяк (4), Король (11, 59), Керецман (46, 69), Іванчо (51), Мегела (50) – Стерга-Чорі (42)

«Карпати» (Перечин): Полинець, Прудкий, Керецман, Іванчо, Зизич, Лешанич, Кучерявий, Луцяк, Макар, Король, Жолтанич
Запасні: Мегела, Штелиха, Ковач, Рябчик

«Карпати» (В.Коропець): Юртин, Барта, Стець, Черепаня, Машіка, Сидор, Стерга-Чорі, Кулик, Чечур, Тангел, Яртин
Запасні: Вірзбицькі, Фера, Стегура, Ковач, Вітвінов, Лешко, Орос, Перевузник, Кепинач

Попередження: Прудкий – Стерга-Чорі, Машіка
 Мартін ТУРКАЛО
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 925 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: