Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки перечинських "Карпат" стають чемпіоном Західної зони (ФОТО)
09:11
Юнаки перечинських "Карпат" стають чемпіоном Західної зони (ФОТО)
В останньому турі юнацької першості перечинці на останніх хвилинах змогли вирвати перемогу у «Баранинців».

Юнаки перечинських Відразу з перших хвилин стало зрозуміло, що обидві команди будуть боротися за позитивний результат до самого кінця. На полі проходила безкомпромісна боротьба між рівними суперниками, але більшою перевагою володіли господарі. Вони першими і створили небезпечний момент. Пайдич пробивав зі штрафного, але не зміг влучити у ціль.

Надалі гра заспокоїлась і проходила в центрі поля. Більшу частину матчу обидва колективи боролись за м’яч, цьому посприяли погодні умови. Важке поле, дощ під час гри наклали свій відбиток на гру.

На 20-й хвилині в одній із нечисленних атак перечинці подавали з кута поля, але досягти бажаного результату їм не вдалось. Загалом, значну частину першого тайму команди старались взяти м’яч під свій контроль, але все ж таки краще це виходило у господарів.

Друга половина гри вийшла більш цікавою. Так вже з перших хвилин господарі почали загострювати гру біля чужих воріт. Пайдич небезпечно пробивав зі штрафного, але голкіпер рятує свою команду.

За декілька хвилин Янцо з-за меж штрафної цілив у дальній кут, але м’яч проходить вище воріт. Надалі господарі володіли ініціативою, але гострий момент вдалось створити гостям. Партнери вивели Іванча на ударну позицію, але той довго приймав рішення і захисник в останній момент встиг нівелювати загрозу.

На 58-й хвилині Данкулинець отримав передачу в штрафній суперника, але не зміг як слід обробити м’яч і небезпечний момент втрачено.

Вже під кінець гри перечницям вдається забити. Після передачі з глибини поля нападник виходить на рандеву з голкіпером і без проблем переграє голкіпера, пробивши в дальній кут.

Таким чином, «Карпати» Перечин гарантували собі чемпіонство. Загалом, цьогорічний юнацький чемпіонат в Західній зоні першої ліги видався дуже напруженим та цікавим, адже інтрига зберігалась до останнього туру
.

Арбітри: Качур В., Готра Р., Хархаліс Р.
Делегат – Бобаль М.М.
 
с. Баранинці, глядачів 50
 
ФК «Баранинці» – ФК «Карпати» (Перечин) 0:1
 
Голи: Іванчо, 90,                                                                  
 
Баранинці: Галушка Василь, Федака Крістіан, Вайда Руслан (Вогар Василь, 10), Шовш Михайло, Уста Станіслав, Янцо Михайло, Пайдич Йосип (Данкулинець Михайло, 40), Дьордяй Давид, Гряділь Олександр, Єршов Олександр, Мармор Едвін (Зубанич Данило, 55).
Тренер – Рудольф Балажинець 
 
Карпати: Валько Володимир, Зизич Станіслав, Король Ярослав, Макар Богдан, Ковальчук Володимир, Лишанич Віталій, КУчерявий Віталій, Прудкий Віталій, Жолтанич Ростислав, Ковцун Олександр, Іванчо Микола
Запасні: Корпанець Євген, Штелиха Андрій, Крічфалушій Роман, Бортованець Михайло.
Тренер – Валерій Кузнецов

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1018 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: