Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Поляни» на фініші все ж вирвали очко від «Дийди»
13:49
Юнаки «Поляни» на фініші все ж вирвали очко від «Дийди»
Про справжню драму, яка розігралась у матчі молоді в Дідові, читайте далі.

Юнаки «Поляни» на фініші все ж вирвали очко від «Дийди» Полянці, після шаленої перемоги над «Ужгородом», приїхали в Дідово у хорошому гуморі. Гравці «Дийди», після прикрої втрати очок у Довгому, налаштовувались тільки на перемогу. Уболівальники були  в передчутті чудового матчу й гравці цілком виправдали їх очікування.

Почали без особливої розвідки. Уже на 2-й хвилині атака гостей лівим флангом завершилась прострілом Щадея на ближній край воротарського майданчика, який ударом повз ближню стійку замкнув Островка. За мить атака лівим флангом у напрямку протилежних воріт, на завершенні якої Чечур потужно вколочує м’яч у сітку. Та за мить до цього асистент арбітра підняв прапорець.

На 12-й хвилині нова атака господарів по центру. Андрашко віддав на Геревича, а Іштван влучно пробив. Молнар із труднощами відбив. На добивання підбіг Русин і пробив повз ліву дев’ятку. Ще гостріше було через чотири хвилини біля протилежних воріт, коли Сегедій ударом головою з п’яти метрів замкнув навіс із лівого флангу. Та круглий якимось дивом оминув браму.

За мить Поцко, на завершенні атаки правим флангом, із допомогою фінтів залишив позаду кількох опонентів і був готовий вколочувати м’яч із вбивчої позиції, та саме тієї миті суперникам вдалось в пожежному режимі заблокувати його. Гол назрівав і з’явився «під самою роздягальнею». На завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру партнери вивели Русина на воротаря і Михайло спрямував круглого в дальній лівий кут – 0:1.

Другий тайм був ще драматичнішим. Господарі намагались атакувати, полянці зрідка відповідали швидкими контрами. Одна з таких відбулась на 39-й хвилині по правому краю. На побачення з воротарем знову вивели Русина. Цього разу Михайло пробив на силу. Фединишинець кінчиками пальців зачепив і круглий полетів у сантиметрах над поперечиною.

Смугасті не менш небезпечно відповіли через чотирнадцять хвилин по центру, коли Геревич потужно пробив з 15-ти над поперечиною. Та в наступній атаці місцеві досягли свого, коли Акош Шандор ударом головою замкнув навіс із кутового – 1:1. Не встигли гості як слід відійти від цього взяття воріт, як у продовження шаленого камбеку отримали наступне. І знову вже простріл із кутового ударом ногою з близької відстані замкнув Віталій Русин – 2:1.

За мить після цього жовто-сині могли встановити статус-кво, коли Фединишинець перебуваючи досить далеко від рамки воріт невдало вибив м’яч і Щадей пробивав із далекої відстані по порожніх воротах, та круглий полетів вище. Ще через дві хвилини гості, на завершенні атаки правим флангом, заробили право на штрафний і Островка ударом зі стандарту пробив над поперечиною.

Та вже внаступній атаці вони таки досягли свого. Стегура прострілив із правого флангу, а Сегедій змусив Андрашка зрізати м’яч у власні ворота – 2:2.

Після такого досить курйозного голу місцеві так і не змогли прийти до тями й досить сенсаційно задовольнились одним заліковим балом.  
 
 
Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Євген Зан та Валерій Шкура
4-й арбітр – Юрій Шимон
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв
 
22 травня, с. Дідово, стадіон «Дийда», + 26 градусів, ясно, 150 глядачів
 
«Дийда» Дідово – «Поляна» 2:2

Голи: Акош Шандор, 51, Віталій Русин, 60 – Михайло Русин, 35, Андрашко, 69 (автогол).

«Дийда»: Едуард Фединишинець, Іштван Шітєв, Шандор Могян, Шандор Сабов, Габор Галас, Віталій Крьока, Юрій Чечур, Акош Шандор, Янош Андрашко, Віталій Русин, Іштван Геревич.
Запасні: Патрік Могян, Крістіан Товт, Ласло Мартін, Іштван Горват.
Тренер – С. Фединишинець.

«Поляна»: Дмитро Молнар, Валентин Поцко, Вадим Фізер, Степан Гавран, Ігор Цоліган, Роман Щадей, Юрій Островка, Михайло Русин, Володимир Стегура, Євген Сегедій, Віктор Кеменяш.
Запасні: Михайло Фількорн, Максим Бочко, Іван Станкович.
Тренер – Елемир Майор.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 800 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: