Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Ракошина" вирвали перемогу від "Дерцена" (ФОТО)
12:56
Юнаки "Ракошина" вирвали перемогу від "Дерцена" (ФОТО)
Про один із найбільш конкурентних матчів Західної зони читайте далі.

Юнаки Початок першого тайму пройшов у боротьбі за центр поля, в якій трохи кращими були господарі. Саме вони й створили перша реальну гостроту на 10-й хвилині. Після навісу з кутового з лівого краю у воротарський майданчик Юлій Горват бив із двох метрів, та м’яч зупинився перед лінією воріт, влучивши в його партнера. Далі захисники винесли його в пожежному режимі. Через три хвилини на завершенні атаки правим флангом Балла навісив на одинадцять метрів. Захисники та воротар гостей не порозумілись і винесли м’яч в зону перед ширафним майданчиком, звідки Ференц пробив із льоту. На  щастя для воротаря, який не міг зреагувати, круглий полетів у півметрі над поперечиною.

На 15-й хвилині огризнулись ракошинці, які прорвались по лівому флангу. На хорошу навісну передачу в штрафному майданчику відгукнувся Ваш, та на влучний удар головою від Андрія зміг зреагувати Йосип Копас. Через шість хвилин на завершенні атаки по центру перед штрафним майданчиком Леврінц скинув під удар Шоту, а Патрік із 18-ти метрів цілив у праву дев’ятку. На щастя для Гегедоша, що не реагував, м’яч полетів трохи вище цілі.

Небезпечно було на 22-й хвилині, коли Балла, на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру, наважився на удар із 30-ти метрів. М’яч із відскоком від газону полетів під поперечину. Воротар гостей із труднощами зачепив й перевів круглого на кутовий. Через дві хвилини Ріхард Копас пострілом із 10-ти метрів влучив у дальній лівий кут. Гегедош у падінні зреагував. На 34-й хвилині на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру Балла влучив у дальню праву дев’ятку. Голкіпер із труднощами перевів  на кутовий, зберігши для своєї команди прийнятний рахунок першого тайму.      

Друга половина матчу мало відрізнялась від кінця першої. На 40-й хвилині на завершенні атаки правим флангом Леврінц скинув під удар Ципфу й Владислав ударом з розвороту спрямував мяч повз дальню ліву стійку. Та в одній із наступних атак місцеві таки досягли свого. Глуханич, після якісного прострілу опонентів із правого флангу, намагався в пожежному режимі винести круглого, та зрізав його під ліву стійку своїх воріт – 1:0.

Після пропущеного голу гравці «Ракошина», яким вже було нічого втрачати, додали креативності своїм атакам й моменти почали виникати біля протилежних воріт. На завершенні однієї з атакувальних дій лівим флангом Лазар прострілив на лінію штрафного майданчика на Ковбина. Василь використав дриблінг, звільнившись від опонента, й вколотив м’яч під ближню ліву стійку – 1:1.

Через сім хвилин нова атака лівим краєм із поступовим зміщенням до протилежного флангу, під час якої Ковбин обіграв кількох опонентів і коротко віддав на Макарусія, а Назарій переадресував далі на Машіку. Василь прострілив із правого краю на ближню стійку. Барта в пожежному режимі вибивав м’яч, та зрізав у сторону своїх воріт, без шансів для Йосипа Копаса на відбиття. На щастя для господарів круглий полетів із зовнішнього боку воріт.

Та за мить фортуна віддала борг підопічним Артура Морщука. На завершенні атаки по центру Ковбин наважився на удар із 35-ти метрів і влучив у правий нижній кут, без шансів для воротаря на відбиття цього пострілу – 2:1.  

Ця перемога не повинна розхолоджувати ракошинців, адже наступної суботи на них очікує ще складніше випрбування, коли вони на рідній арені приймають потужну юнацьку футбольну дружину з Баранинців. Навіть нічия в цьому двобої буде за честь для команди з Мукачівщини.

У от у парубків «Дерцена», якщо вони з таким же настроєм, як проти земляків із Ракошина, вийдуть на двобій у Кінчеші, обовязково з’явиться шанс реабілітуватись за прикру домашню поразку як мінімум достойною нічиєю з місцевим «Соколом».   


Арбітр – Соболч Алмаші
Асистенти – Андрій Сімку та Сергій Гецко
Делегат ФФЗ – Ярослав Маєревич
 
с. Дерцен, стадіон «Колос», +20 градусів, ясно,  50 глядачів
 
«Дерцен» – «Ракошино» – 1:2
 
Голи: Глуханич 44 (автогол) – Ковбин, 55, 58.
 
«Дерцен»: Йосип Копас, Юлій Горват, Андрій Муржа, Ріхард Копас, Микола Барта, Партрик Шоту, Адріан Ференц, Владислав Ципф, Акош Горват, Густав Балла, Василь Завітфолуші.
Запасні: Герге Борто, Іштван Пушкаш, Олександр Горонді, Акош Демеш, Роберт Дудаш, Атілла Леврінц.
Тренер – Юлій Копос.

«Ракошино»: Артур Гегедош, Ярослав Глуханич, Ілля Ремета, Андрій Ваш, Олександр Лазар, Василь Ковбин, Назарій Макарусій, Мирослав Мазютинець, Василь Деркач, Василь Машіка, Василь Лендєл.
Запасні: Віталій Гартл, Євген Решетар, Владислав Чайка, Соболч Кузьма.
Тренер – Артур Морщук.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 966 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: