Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Ракошина завершують сезон перемогою (ФОТО)
20:13
Юнаки Ракошина завершують сезон перемогою (ФОТО)
Підопічні Артура Морщука взяли реванш за домашню поразку у першому колі.

Юнаки Ракошина завершують сезон перемогою (ФОТО) Господарі підйшли до останнього поєдинку у цьому чемпіонаті зі значними кадровими втратами, не дорахувавшись, через різні причини, шість гравців основи (у ворота знову був змушений стати номінальний центральний захисник). Тому дарма було очікувати від них яскравої гри.

Гості виглядали краще на старті і першими створили гостроту біля воріт суперника. Це Анрейко увійшов  з лівого краю штрафної  і пробив з десяти метрів, але воротар був на місці. Зелено-чорним мало що вдавалося зробити попереду. Найкращу нагоду мав Мармур, який пройшов по правому фланзі, зіграв у стінку з Загорчаком (Євген віддав п’яткою), увійшовши у штрафну пробивав з восьми метрів. Ремета відбив, а Семйону добити помішали захисники ракошниців.

Молодим гравцям було важко показувати змістовну гру на важкому полі, яке впродовж всього матчу поливав дощ.

Вже на перших хвилинах другого тайму гості зусиллями Андрія Ваша, який був першим на добиванні, забили гол. Але лайнсмен сигналізував положення поза грою. На 49-ій хвилині Андрейко по центру пройшов оборону суперника, обіграв воротаря і закотив м’яч у пусті ворота. 0:1.

Підопічні Морщука були дуже близькими до другого голу. Заяць потужно пробив зі штрафного, та Дьордяй відбив, але прямо на нападника гостей, який з декількох метрів влучив у поперечину.

Та ближче до завершення гри, наконечник атак Баранинців мав декілька хороших можливостей для того, щоб відзначитися. В першому епізоді Загорчак на швидкості втік від опонента і вибігав на одного голкіпера, але відпустив далеко від себе м’яч і кіпер забрав круглого. В іншому моменті, Євген зіграв у стінку з Мармуром і пробивав уже в межах карної зони, але біля стійки.     

Ракошинські юнаки заслужено здобувають три чоки і піднімаються на шосту сходинку, очікуючи залишитись на ній. в разі поразки у завтрашньому матчі «Локомотива» у Перечині. Підопічні Рудольфа Балажинця довго йшли у претендентах на медалі, але провалили кінцівку сезону програвши у трьох із останніх чотирьох матчів. Та й п’яте місце для них є відчутним прогресом, у порівнянні з минулим сезоном.
 

Арбітр – Роман Сенишин
Асистенти – Юрій Шимон, Крістіна Шитєв
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
ФК «Баранинці» - ФК «Ракошино» 0:1

Голи: Андрейко, 49.

Баранинці: Давид Дьордяй, Євген Загорчак, Михайло Шовш, Володимир Кутканич, Віталій Ганусин, Владислав Семйон, Микита Браїла, Олександр Данко, Євген Сухан, Едвін Мармур, Руслан Вайда.
На заміну виходив: Юрій Товтин.
Тренер – Рудольф Балажинець.

Ракошино: Ілля Ремета, Станіслав Уста, Ярослав Заяць, Даніель Доктор, Едуард Рімар, Роберт Ваш, Вадим Пеца, Володимир Перевузник, Карло Ваш, Владислав Андрейко, Андрій ваш.
На заміну виходили: Артур Гегедош, Василь Ковбич, Олександр Лазар, Назар Макусій, Андрій Деркач.
Тренер – Артур Морщук.  

Попередження: Карло Ваш, 37, Деркач, 53.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 782 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: