Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Рутенії" переграють новодавдиківців (ФОТО)
11:15
Юнаки "Рутенії" переграють новодавдиківців (ФОТО)
У центральному поєдинку юнацької першості Західної зони зустрічались лідери турнірної таблиці.

Юнаки
Матч видався важким для обох колективів, адже в перші хвилини їм важко було створити якусь гостроту. Вся небезпека йшла після дальніх ударів чи стандартів. Так Данкулинець пробив з 22 метрів, але мимо. Підопічні Федака відповіли куди точніше. Синкович з штрафного поцілив у рамку та Гончарук робить сейв.
 
З часом господарі почали активніше діяти в нападі, більше контролюючи м’яч. В одній з атак Пайдич пробив з 14 метрів та його удар заблокували, м’яч відскочив до Костика і той додав та кіпер забрав. Після подачі з кута поля від Шкірти Гопко на дальній стійці пробив головою, але над поперечкою. Гості ще два рази пробивали зі стандартів, але не точно.
 
У другому таймі Рутенія продовжувала шукати шляхи до воріт суперника. Костик прорвався до штрафної і пробив з 8 метрів, але повз рамку. На 41-й хвилині Вогар пройшов лівим краєм, по дорозі у штрафну обійшов двох опонентів і викотив під удар Костику, який з декількох метрів не промахнувся – 1:0.
 
Підопічні Балажинця не збавляли тиску. Пайдич пробив з 18 метрів, воротар переводить на кутовий. Йосип з корнера закручує у рамку, кіпер знову рятує ворота. Єдиний момент у готсей був після удару Бурака з 22 метрів та Гончарук справився з ним.
 
Під завершення гри свіжий Булеца був близьким до голу та його удар з 12 метрів прошов повз дальній кут. Юнаки Сторожниці продовжують йти без втрат, збільшуючи відрив від другого місця.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Річард Готра, Томаш Бабич
4-й арбітр – Юрій Бобаль
Делегат матчу – Федір Варга
 
с. Сторожниця, глядачів 100
 
ФК «Рутенія» Сторожниця – ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково 1:0
 
Голи: Костик, 41.
 
Рутенія: Марян Гончарук, Михайло Шовш, Анатолій Тотін, Іван Шкірта, Едвін Мармор (Крістіан Федака, 60), Максим Гопко, Михайло Данкулинець, Руслан Вайда (Віталій Бедьо, 35), Василь Вогар (Назар Дідич, 55), Йосип Пайдич (Ігор Булеца, 60), Станіслав Костик.
Запасні: Данило Зубанич, Ярослав Кудрич, Костянтн Сорокін.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Ф.Медвідя: Юрій Бурих, Валентин Кушнір, Юрій Стець, Олександр Балаж (Владислав Кузьма, 36), Олександр Чоповш, Андрій Бігар, Василь Буряк, Олександр Кузьма (Артур Пазуханич, 60), Мирослав Човбан (Вадим Гранчак, 48), Олександр Сорока, Ярослав Синкович.
Тренер – Василь Федак.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1079 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: