Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Середнього б’ють Ужгород (ФОТО)
21:35
Юнаки Середнього б’ють Ужгород (ФОТО)
Єдиний гол захисника середнянців приніс їм перемогу.

Єдиний гол захисника середнянців приніс їм перемогу.

Обидві команди йдуть у верхній частині таблиці, а розділяє їх всього один бал. Переможець цієї гри мав можливість, як мінімум на один день, вийти на перше місце.

За досить рівним початком гри, вже під кінець першої десятихвилинки господарі вийшли вперед. Подача зі штрафного з правого флангу від Віталія Довгоша знайшла на дальній стійці ніким не прикритого Богдана Будза, який у падінні головою відкрив рахунок у зустрічі. Для середнянського захисника це вже третій гол у сезоні.

Після цього ініціатива почала потроху переходити до гостей та до реальних моментів доходило доволі рідко. Червоно-білі ще двічі пробачили супернику провали у захисті. Галик з 12 метрів пробив вище воріт, а Волошин випередивши голкіпера і прокинувши собі головою на хід, не встиг переправити шкіряного у пусті ворота, так як був заблокований захисником.

Гості з Ужгорода намагались виправити ситуацію вже у другій половині гри. Дмитро Опаленик пройшов захисника, і пробив з 18 метрів та Мучичка зіграв надійно. Удар зі штрафного у ближню дев’ятку голкіпер середнянців також зловив.

Господарі були більш гострішими у нападі. Машталір два рази пристрілювався, але не точно. Валерій Волошин пробивав у падінні з семи метрів та влучив у стійку. Сергій Машталір пробивав головою після подачі з флангу, а Богдан Галик встиг підправити м’яч у ворота. Та взяття воріт не було зараховано через положення поза грою у останнього.

Підопічні Гарлача, вже під самий ендшпіль, могли вирвати нічию. Дмитро Опаленик з шести метрів розстрілював воротаря Середнього, та Мучичка відбив складний удар. На добиванні Янцо бив у вільний кут воріт, але не потрапив у рамку.

Команда Миколи Дороговича завдяки сьогоднішнім трьом пунктам, взбирається на вершину турнірної таблиці.


Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Валерій Шкура, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Йосип Шитєв

Стадіон Середнє. Глядачів 150.

ФК Середнє – ФК Ужгород 1:0

Голи: Будз, 10.

Середнє: Євген Мучичка, Богдан Будз, Влад Войтов, Віталій Довгош, Анатолій Тотін, Денис Яцків, Степан Керій, Сергій Машталір, Валерій Волошин, Янош Мазар, Йосип Басараб.
Запасні: Дмитро Кривенько, Роберт Хрипак, Станіслав Костик, Василь Попович, Іван Зозуляк, Степан Кундрик, Богдан Галик.
Тренер – Микола Дорогович

Ужгород: Андрій Касаткін, Дмитро Бурянський, Томаш Надь, Дмитро Задихайло, Юрій Опаленик, Юрій Комарницький, Девід Ніцкулич, Михайло Янцо, Максим Климпуш, Дмитро Опаленик, Дмитро Лукач.
Запасні: Андрій Іонін, Крістіан Федака, Артем Ухатюк, Владсилав Іонін, Валенти Павлик, Роман Старух, Іван Жентичка. Олександр Мадяр.
Тренер – Ігор Гарлач.

Попередження: Машталір, 8, Тотін, 37.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1127 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: