Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Середнього долають виноградівських (ФОТО)
20:33
Юнаки Середнього долають виноградівських (ФОТО)
У поєдинку команд-претендентів на бронзові нагороди сильнішими виявились середнянці.

Юнаки Середнього долають виноградівських (ФОТО)
Перед цим матчем Середнє випереджало севлюшців всього на один пункт, йдучи на четвертому місці. Тому очікувалась гра практично рівних суперників, які не полишають надії на місце у призерах.
 
Після стартової розкачки першими створили гольову нагоду і одразу ж реалізували її господарі. На 8-ій хвилині Корпанця вивели на побачення з голкіпером і той пробив повз Вашкебу – 1:0.
 
Досить швидко автор першого голу у матчі був змінений, скоріш за все через ушкодження. Більшу частину тайму команди вирішили не задіювати своїх воротарів, зосередившись на руйнівних діях на підступах до штрафних майданчиків. До перерви можна лише згадати удар Петричка з правого краю, але не точно.
 
У другому таймі вже було трохи більше гостроти. На 40-ій хвилині Шуба пробив з 20 метрів та Кичера на місці. Далі дві нагоди не використали середнянці: подачу Повханича справа завершував ударом через себе Кирлик, але йому бракувало точності. За декілька хвилин Жолтанич завершив свій прохід правим краєм подачею в центр карної зони, де Ковальчук вільно пробивав головою, але вище.
 
Севлюш окрім дальніх ударів Петричка нічим не зміг відповісти. На 59-ій хвилині Гуляйгородський віддав зліва у центр на лінію штрафної на Ковальчука, який в один дотик пробив повз воротаря, який вийшов на перехват – 2:0.

Гру було зроблено, підопічні Кузнецова втримали «суху» перемогу і принаймні до середи піднялись на третє місце, обійшовши Ужгород.
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Михайло Райда та Іван Біров
Делегат матчу – Василь Попович
 
с. Середнє, глядачів 50
 
ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» Виноградів 2:0
 
Голи: Корпанець, 8, Ковальчук, 59.
 
Середнє: Іван Кичера, Кирил Синельников, Віктор Макосій, Станіслав Зизич, Олександр Завацький, Владислав Риган, Ростислав Жолтанич, Ярослав Кирлик, Євген Корпанець (Павло Повханич, 14), Володимир Ковальчук, Іван Гуляйгородський.
Запасні: Іван Зизич, Михайло Левкулич, Віктор Газь, Іван Бучок, Олександр Фетько, Микита Гросош.
Тренер – Валерій Кузнецов.
 
Севлюш: Владислав Вашкеба, Богдан Боднарюк, Віталій Козаченко, Іван Корпош, Сергій Кутняк, Едгар Олашин, Роман Петречко, Себастьян Феєр, Михайло Чутора, Едуард Шитів, Руслан Шуба.
Запасні: Євген Васильняк, Едуард Мар'ян, Іван Федьо, Ерік Нодь, Владислав Петровка, Віктор Зейкан.
Тренер – Іван Русінка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 765 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: