Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Юнаки "Середнього" громлять "Вільхівці" (ФОТО)
19:41
​Юнаки "Середнього" громлять "Вільхівці" (ФОТО)
Підопічні Микола Дороговича не залишили супернику шансів.

​Юнаки Господарі підходили до звітного матчу у статусі фаворита і вже зі старту стали доводити свою перевагу вже на полі. Стеценко пробивав з 20 метрів ,але трохи вище воріт. Та вже за декілька хвилин середнянці повели в рахунку. Після прострілу Матринця зліва, захисник тячівців не влучає по м'ячу і Стеценко спокійно переправляє круглого у ворота – 1:0.

Незабаром гості також змусили попрацювати голкіпера суперника. Марущак пробив з штрафного з 25 метрів, але вище. В наступному епізоді Тотін виносячи м’яч влучив у нападника Габора і шкіряний попрямував у ворота та Цубина зумів відбити цей рикошет.

Біля протилежних воріт після вкидання ауту Бордаш віддав на Голубку, який з шести метрів пробив над воротами. Подача з кутового Вільхівців закінчилась ударом Бедея та Лукачина вибив з лінії воріт.

На 22-ій хвилині Мілан Бедей вже відзначився у своїй штрафній, вирішивши зіграти по волейбольному. Арбітр ставить пенальті. Стеценко пробив під перекладину та воротар впіймав.

Вільхівці користувались провалами в обороні суперника, так Вощинець вибігав на ворота і не зближаючись пробив з 15 метрів, Цубина врятував свої ворота. Попри це господарі більше тримали м’яч і частіше атакували. Довганюк гостро прострілював і захисник трохи не зрізав м’яч у свої ворота. Яцків вибігав на одного воротаря та пробив у Кулю.

На старті другої половини гри спірний епізод стався у штрафній господарів, Бодню зачепили у штрафній, але арбітр не зафіксував порушення. Вже на 46-ій хвилині Стеценко подав зліва, а Довганюк точно пробив головою – 2:0.

Найбільш реальний момент для голу запоров Слиган, який не реалізував вихід сам на сам. Цубина знову на висоті. А от підопічні Дороговича були більш влучнішими. Стеценко вчергове прострілює, а Голубка замикає – 3:0.   

За чотири хвилини Голубка оформлює дубль. На 65-ій хвилині господарі розіграли кутовий, Басараб віддав на Лукачину, який пройшов вздовж лицьової лінії і прострілив, а Довганюк замкнув – 5:0.

Середнянці без проблем розправляються з вільхівчанами і продовжують переслідувати лідерів.  
 
 
Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти – Ян Рогач, Вадим Рубей
Делегат матчу - Михайло Попович
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Вільхівці» 5:0

Голи: Стеценко, 15, Довганюк, 46, 65, Голубка, 55, 59.

Середнє: Сергій Цубина, Віталій Долгош (Стас Костик, 44), Анатолій Тотін, Денис Яцків, Євген Матринець, Йосип Басараб (Артур Пукіш, 35), Олександр Лукачина, Маским Стеценко, Ростислав Голубка, Олександр Бордаш (Степан Кундрик, 57), Віктор Довганюк.  
Запасні: Василь Попович, Антон Бакайса.
Тренер – Микола Дорогович.

Вільхівці: Анатолій Куля (Михайло Роман, 35), Василь Чернявець, Мілан Бедей, Юрій Слиган, Євген Гаусбергер (Валерій Бодня, 39), Іван Папп, Кевін Вощинець, Ян Марущак, Василь Габор, Василь Немеш, Тарас Бонгар.
Тренер – Юрій Болог.

Попередження: Голубка, 41 – Бедей, 61, Слиган, 53.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 859 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: