Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Середнього мінімально виграють у Берегова (ФОТО)
19:38
Юнаки Середнього мінімально виграють у Берегова (ФОТО)
Господарі сьогодні були кращими на полі і здобули заслужені три пункти.

Юнаки Середнього мінімально виграють у Берегова (ФОТО) На полі зійшлися сусіди по таблиці – господарі йдуть на четвертому місці, а берегівці на позицію нижче. І до матчу, відстань між ними була всього три пункти.

Середнє на правах господарів досить активно стартували. Слободян пробивав з 18 метрів, але кіпер впіймав. Далі Назар чудовою передачею вивів Лінтура на ворота, Андріан обійшов голкіпера однак пробив повз ворота.

Вже на 22-ій хвилині господарі домоглись свого. Слободян віддав Яцківу у вільну зону по правому краю, Денис втік від опікуна, змістився у штрафну і пробив над голкіпером. 1:0.

Гості теж не відсиджувались в обороні, і постійно тероризували захист середнянців. Саболч Ач з двадцяти метрів цілив під перекладину та Кривенько перевів круглого на кутовий. Після подачі з кута поля Чатлош пробив з 10 метрів з розвороту, але вище воріт. В одному з моментів кіпер господарів не вдало зіграв на виході і випустив мокрий м’яч та його своєчасно підстрахував Будз і виніс круглого подалі.

Останнє загострення у першому таймі було за Середнім. Після виконання корнера Войтов пробивав головою, але повз рамку.

На початку другої половини зустрічі воротар господарів знову припустився помилки після подачі кутового і не втримав м’яч. Нападник Берегова одразу ж пробив, але слабо і Будз вибив шкіряного куди подалі.

Середнє діяло більш гостріше і було близьким до другого голу. Войтов ударом зі штрафного з 20 метрів змусив сильно потрудитися кіпера синьо-білих, а Волошин, який підоспів на добивання не влучив у ворота з близької відстані. Лівий захисник Мазар підключився до атаки і вибіг віч-на-віч з голкіпером, але не зміг переграти його. Слободян створив супер шанс для Лінтура, вивівши його на побачення з воротарем та Андріан пройшовши воротаря пробив точно у захисника, який стояв на лінії воріт.

Під кінець гості могли зрівняти рахунок після навісу зі штрафного, однак удар головою Ороса Кривенько впевнено забрав.

Середнє здобуває другу перемогу підряд і продовжує йти впритул до пивоварів та севлюшців.
 

Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Ласло Зайтлер, Микола Маточка
Делегат матчу – Василь Козик
 
с. Середнє, глядачів 100.
 
ФК «Середнє» - ФК «Берегово» 1:0

Голи: Яцків, 22.

Середнє: Дмитро Кривенько, Анатолій Тотін, Богдан Будз, Денис Яцків, Роберт Хрипак, Назар Слободян, Валерій Волошин, Владислав Войтов, Андріан Лінтур, Йосип Басараб, Янош Мазар.
Запасні: Іван Зозуляк, Олександр Бордаш, Степан Кундрик, Станіслав Костик.
Тренер – Микола Дорогович.

Берегово: Павло Кучінка (Андріян Кенийз, 46), Руслан Соломка, Ріхард Горват, Флоріан Орос, Гергей Гайдош, Гергель Сечі, Саболч Ач, Марк Лендел, Норберт Мезеі, Марк Гоздог, Матей Чатлош.
Тренер – Людвіг Тар.

Попередження: Орос, 35. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 794 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: