Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Середнього переграють іршавчан (ФОТО)
22:16
Юнаки Середнього переграють іршавчан (ФОТО)
Бужора не змогла зупинити міцну команду Миколи Дороговича.

Бужора не змогла зупинити міцну команду Миколи Дороговича.

Обидві команди до цього туру мали однакову кількість очок, по 20, і йшли одразу позаду мукачівців, які йдуть першими. Тож у цій грі визначалось, хто після першого кола піде на перерву на другому місці.

Господарі виглядали досить впевнено і по закінченні першої десятихвилинки їхня перевага почала втілюватися у моменти. Спочатку Галик поборовся за м’яч на чужій половині, пройшов до карної зони і пробив. Голкіпер з великими труднощами відбив круглого , а захисники одразу з винесли сферу куди подалі. Наступну атаку знову завершував Богдан. Мазар віддав на Галика, останній пройшов трьох захисників і з доволі гострого кута, метрів з семи, влучив у ближню стійку.

Вся гострота бужорців у першому таймі була представлена ударом Бурча головою, після подачі з кута поля. Господарі ж зуміли відкрити рахунок завдяки помилці воротаря. Денис Яцків обікрав Погайду, який не встиг винести круглого, і закотив шкіряного вже у пусті ворота.

Не погані нагоди також ще мали Машталір, удар якого під перекладину потягнув кіпер, та Балаж, який пробив головою біля стійки.

У другій половині гри господарі підтвердили свою перевагу ще двома голами. Та перед цим Яцків вивів Балажа на ворота та удар Ігоря прийшовся у воротаря. А вже на 49-ій хвилині, глядачі, які зібралися на середнянському стадіоні, мали змогу побачити дивовижний гол. Роберт Хрипак завдав прицільного удару майже з сорока метрів і м’яч опустився під перекладину.

Гості у період між голами завдали удару у рамку воріт зусиллями Майстренка, але заслабо. На двадцятій хвилині другого тайму Хрипак зіграв на випередження у чужій штрафній і був збитий голкіпером. Гол з пенальті на рахунку Богдана Галика.

Пацкан потривожив Мучичку дальнім ударом, Євген відбив перед собою та намагаючись підібрати м’яч ледь не зніс з ніг нападника. Якби іршавчанин не забрав ноги, була б велика ймовірність порушення з боку кіпера. В ході ще одної атаки, Бобик увірвався у штрафну з лівого краю і віддавав на партнера, який йшов паралельним курсом та захисники червоно-білих перервали цей простріл.

Вже на останніх хвилинах середнянці самі собі привезли гол. Воротар Кривенько вирішив віддати пас ближньому – останньому захиснику Тотіну, який у свою чергу пішов у обводку на двох суперників. Втрата м’яча закінчилась швидкою атакою гостей, прострілом Березная на Майстренка і голом останнього.

Тож Середнє йде на перерву у срібному статусі.


Арбітр – Мирослав Горгош
Асистенти – Крістіна Шитєв, Євген Зан
Делегат матчу – Віктор Наскалов

с. Середнє. Глядачів 100

ФК «Середнє» - ФК «Бужора» Іршава 3:1

Голи: Яцків, 26, Хрипак, 49, Галик, 57 (з пен.) - Майстренко, 69.

Середнє: Євген Мучичка (Дмитро Кривенько, 52), Віталій Долгош, Анатолій Тотін, Янош Мазар, Валерій Волошин, Денис Яцків, Богдан Галик, Сергій Машталір, Степан Керій, Роберт Хрипак, Ігор Балаж.
Запасні: Стас Костик, Олександр Ліхтей, Йосип Басараб, Василь Попович, Іван Зозуляк, Степан Кундрик, Максим Воробок, Олександр Бордаш.
Тренер – Микола Дорогович

Бужора: Михайло Погайда, Іван Бурч, Євген Майстренко, Назар Бобик, Ростислав Матіко, Василь Кормош, Мирослав Ломага, Станіслав Чепа, Іван Дубанич, Іван Костак, Михайло Пацкан.
Запасні: Михайло Ісак, Василь Березнай, Дмитро Головко, Іван Сенюра, Олександр Ізай, Іван Антосяк.
Тренер – Віктор Цогла

Попередження: Костак, 15, Погайда, 32.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 919 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: