Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Середнього переграють виноградівців (ФОТО)
22:18
Юнаки Середнього переграють виноградівців (ФОТО)
Господарі перемогли непростого суперника, навіть попри вилучення в другому таймі.

Господарі перемогли непростого суперника, навіть попри вилучення в другому таймі.

Стартові хвилини матчу були за середнянцями. Михайло Попша добре приклався з правого краю штрафної. Воротар забирає круглого лише з другої спроби. Ще за мить, після короткої комбінації на ударну позицію був виведений Роберт Хрипак, але м’яч пролетів над перекладиною.На 14-ій хвилині господарі все ж таки добились свого і забили. Ігор Балаж уникнув офсайду, після пасу Машталера, увійшов у штрафну, розібрався із захисниками і пробив у ближній кут.

Через десять хвилин рахунок подвоїв Попша. Він увірвався з правого краю у карну зону, отримавши пас, в один дотик переправив шкіряного повз голкіпера.

Біля протилежних воріт надмірною активністю вирізнялися Міговк та Товт. Вони двоє й стали авторами голу у відповідь. Михайло подав кутовий, а Товт замкнув передачу партнера. Сталося це на 30-ій хвилині.

Гра проходила від воріт до воріт, і моменти виникали один за одним. Богдан Галик виконав передачу з лівого флангу, Балаж вдало замикав. Та Машталер, який знаходився у положенні поза грою, вирішив підправити круглого у ворота. Арбітр справедливо відмінив взяття воріт.

Виноградівець Степан Чоло вискочив віч-на-віч з Шошом та не зміг переграти його.

Початок другої половини гри був вже за гостями, які в першій ж атаці зрівняли рахунок. Євген Товт отримав пас по центру, втік від захисників і переграв у ближньому бою Шоша. Середнянці не забарилися з відповіддю. На 40-ій хвилині Федак і Попша вже у штрафній гостей обігралися в стінку, і Степан пробиває кіпера гостей. Ці ж двоє, на 53-ій хвилині, проводять ще одну результативну атаку своїм правим флангом. Степан відпасовує на Попшу і Михайло, з 9 метрів, пробиває точно під дальню стійку. 4:2.

За хвилину Ігор Попов підкотився під Галика, на що Богдан відповів відмашкою. Арбітр видаляє з поля середнянця і виписує гірчичник виноградівцю. Одразу після цього севлюшці знову не реалізовують вихід сам на сам. Товт б’є слабо, до того ж, у воротаря.

Середнє намагалось ловити суперника на контратаках. Шош довгою передачею вивів Попшу на чужі ворота, та вже в штрафній Михайла наздогнав захисник Севлюша і вибив м’яч у того з-під ніг. В кінці гри, середнянці мали ще одну нагоду, щоб збільшити рахунок. Попша віддав точну передачу на Машталера, удар якого відбив кіпер. На добиванні першим був Балаж, який і переправив круглого у ворота. Та замість поздоровлення від партнерів, він отримав попередження від арбітра, так як зробив це рукою.

Підопічні Миколи Дороговича більш раціонально використали свої гольові можливості і заслужено перемагають у цій перестрілці.


Арбітр – Анатолій Гал
Асистенти – Юрій Бобаль, Юрій Яцкович

Стадіон Середнє. Глядачів 160.

ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» 4:2

Голи: Балаж, 14, Попша, 22, 53, Федак, 40 – Товт, 30, 36.

Середнє: Іштван Шош. Степан Керій, Богдан Будз, Степан Федак, Денис Яцків, Роберт Хрипак, Влад Войтов, Сергій Машталер, Михайло Попша, Богдан Галик, Ігор Балаж.
Запасні: Марян Гальчак, Дмитро Соскіда, Янош Мазар, Степан Кундрик, Валерій Волошин, Йосип Басараб.
Тренер – Дорогович М.

Севлюш: Василь Марушка, Ігор Попов, Олександр Байдак, Тарас Тромболш, Віталій Козаченко, Віталій Копиш, Роман Орос, Михайло Міговк, Сергій Яцкулинець, Євген Товт, Степан Чоло.
Запасні: Юрій Рева, Сергій Липей, Іван Козуб, Володимир Левчук.
Тренер – Білак І.

Попередження: Волошин - Яцкулинець.

Вилучення: Галик, 54.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 866 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: