Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Середнього здобувають перемогу в Ужгороді (ФОТО)
21:19
Юнаки Середнього здобувають перемогу в Ужгороді (ФОТО)
Спартакус здійснив камбек, однак не зміг втримати нічийний рахунок.

Юнаки Середнього здобувають перемогу в Ужгороді (ФОТО) Команди з різними задачами на сезон, тому і гра проходила за невеликої територіальної переваги гостей, які борються за бронзові медалі, тоді як ужгородці йдуть на десятому місці.

Особливо активним був лівий фланг середнянців, де раз за разом залишав позаду себе захисників Матринець. Саме Євген організував першу результативну атаку - він обійшов опонента і віддав у карну зону, де Голубка з шести метрів забив з шести метрів – 0:1

Господарі не часто турбували Цубину. Лише на 20-ій хвилині Коштура проривався до воріт та воротар вчасно вийшов і забрав круглого. Вже за дві хвилини Матринець знову пройшов Ребриша, але той вирішив притримати середнянця у штрафній, як результат пенальті. Матринець впевнено реалізував вирок арбітра – 0:2.

Під кінець першого тайму Матринець в черговий раз пройшов захист і з гострого кута пробивав по воротам, Смолига відбив.

Друга половина гри була більш цікавою. Вже на старті кутовий у виконанні Спартакуса зікінчився ударом головою Бедя, але мимо. Гості ж далі багато атакували. Бордаш з 18 метрів пробивав у ближній кут, голкіпер у стрибку відбиває. Лукачина вискочив один в один і намагався перекинути Смолигу, але Денис зіграв надійно.

Матринець продовжував вражати глядачів своєю технікою, розібравшись з трьома опонентами на лівому краї виконав простріл, але безадресно. Далі Матринець подав кутовий і Бордаш на дальній стійці пробив по воротам та кіпер відбив.

Господарі також час від часу створювали гострі моменти. Бедьо прорвався по центру до воріт та переграти Цубину йому не вдалось. Та вже за мить Черевка стріляє з 20 метрів, воротар відбиває та першим на добиванні Семків, який скорочує розрив – 2:1.

Середнянці почали нервувати, особливо в світі багатої кількості нереалізованих раніше моментів. Йосип Басараб пробивав з 17 метрів - сильно, але трохи вище воріт. На 56-ій хвилині Черевка реалізував вихід сам на сам і зрівнює рахунок – 2:2.

На куражі підопічні Мальованця могли і вийти вперед у цій зустрічі. Та Черевка не зміг ще раз засмутити воротаря пробиваючи з 15 метрів. Удар Коштури з 10 метрів також нейтралізував Цубина.

Ближче до завершення матчу гості зібрались із силами і пішли вперед за перемогою. Стеценко пройшов на лівому краї захисника, зблизився з воротами і пробив – Смолига врятував свої ворота. Та в наступній атаці Басараб віддав діагональ на Голубку, який прийняв у штрафній і з 8 метрів пробив повз голкіпера – 3:2.

Тож підопічні Дороговича, які провели матч без замін, здобувають три пункти, обходять Оболонь і піднімаються на четверте місце.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти - Маряна Сухан, Василь Балог
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», поле №3, глядачів 100
 
ФК «Спартакус» Ужгород – ФК «Середнє» 2:3

Голи: Семків, 48, Черевка, 56 – Голубка, 14, 66, Матринець, 23 (з пен.),

Спартакус: Денис Смолига, Микола Долгош, Василь Коштура, Олександр Ребриш, Владислав Скрипич (Олександр Семків, 33), Віталій Ковтан, Андрій Мерцин, Віталій Бедьо, Роман Черевка, Віталій Булина, Денис Майор.
Запасні: Юрій Чучвич, Крістіан Марина, Олександр Сокач.
Тренер – Тиберій Мальованець.
 
Середнє: Сергій Цубина, Віталій Долгош, Олександр Лукачина, Анатолій Тотін, Євген Матринець, Максим Стеценко, Ростислав Голубка, Йосип Басараб, Іван Зозуляк, Станіслав Костик, Олександр Бордаш.
Тренер – Микола Дорогович. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 901 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: