Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Середнього зміцнюють лідерство
22:00
Юнаки Середнього зміцнюють лідерство
В цьому турі юнацької першості проходили одразу два центральні матчі.

В цьому турі юнацької першості проходили одразу два центральні матчі.

Один з них відбувався у Виноградові між четвертим «Севлюшем» і другим «Мукачевом». А інший, не менш важливий матч, проходив на стадіоні селища Середнього між місцевими лідерами таблиці та третьою «Оболоню», різниця між якими була всього 2 пункти.

Господарі поля з перших хвилин почали насідати на ворота суперника. Пара атакувальних флангових гравців Симчо та Сегедій своїми рейдами постійно тримала захист хустян в напрузі. Вже наприкінці першої десятихвилинки Симча у штрафній збивають і Крістіан Сегедій розводить голкіпера і м’яч по кутам.

Оболонці не знітилися і намагались проводити свої атаки. І вже за п’ять хвилин вони зрівнюють рахунок, передача з правого флангу знайшла свого адресата і нападник хустян переправляє круглого у ворота.

Хоч рахунок став рівним, перевага у грі була на стороні господарів, які краще розпоряджалися м’ячем, комбінуючи на чужій половині поля. На 19-ій хвилині Симчо пробиваючи штрафний удар з правого флангу прострілює на ближню штангу, де крайній захисник Чульба зіграв на випередження і виводить свою команду вперед.

Друга половина зустрічі також протікала в такому ж руслі за територіальної переваги господарів. Гостям не вдавалось налагодити свою атакуючу гру. Юні середнянці тим часом не зупинялися і продовжували прориватись до чужих володінь. На 12-ій хвилині другого тайму Симчо на лівому фланзі обіграв свого опонента і подав в район одинадцяти метрів, де Сегедій головою переправляє м’яч точно під дальню штангу.

Крапку в цьому матчі поставив герой поєдинку Віктор Симчо. На останній хвилині матчі він прориваючись по центру був збитий перед лінією штрафної і сам взявся виконувати стандарт. Його удар виявився надзвичайно точним, без шансів для голкіпера.

Як результат розгромна перемога Середнього, яку принесли гравці, що провели вже не один поєдинок за основу, Симчо та Сегедій. Завдяки нічиїй у виноградівському матчі, середнянці відриваються від переслідувачів.

ФК «Середнє» Середнє U-18 - ФК «Оболонь» Хуст U-18 4:1

Тарас Галушка


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 831 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: