Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Юнаки «Севлюша» доводять гру до перемоги (ФОТО)
17:26
​Юнаки «Севлюша» доводять гру до перемоги (ФОТО)
Про перебіг одного з центральних протистоянь 7-го туру як серед юнаків, так і дорослих можете довідатись далі.

​Юнаки «Севлюша» доводять гру до перемоги (ФОТО) Із перших хвилин юнацького протистояння господарі намагались йти вперед правим флангом. Саме один із прострілів Копича з правого краю в центр на лінію штрафного майданчика намагався завершити ударом Орос, та без особливого успіху. Однак круглого підхопив Макара й вколотив його в правий кут – 1:0. Через три хвилини нове загострення по центру зі зміщенням до правого флангу завершилось пострілом Міговка із гострого кута повз стійку. Ще гостріше було за мить знову по центру, коли після удару Ороса круглий полетів у сантиметра повз праву стійку.

У гостей швидкісними даними виділявся атакувальний гравець Бодня, який раз-за-разом дошкуляв опонентам. У одній із атак лівим флангом він прорвався крізь захист і віддав на Гегедиша, а Юрко вколотив м’яча в сітку – 1:1. Через п’ять хвилин відбулась не менш гостра атака господарів по центру, на завершенні якої Макара влучив у рамку з середньої відстані. Могат не ризикнув брати важкий м’яч у руки й у пожежному режимі відбив його ногами. Та в одній з наступних атак підопічні Бровдія досягли свого. Яцкулинець віддав по лівому флангу на Ороса, а Роман прострілив на лінію воротарського майданчика на Копича. Віталій вколотив круглого в сітку повз воротаря – 2:1.

На 28-й хвилині «Севлюш» міг збільшити перевагу. На завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру Орос віддав на лівий край штрафного майданчика на Міговка і той влучив у ближній кут. Могат з допомогою ніг ліквідував цю суттєву небезпеку, зберігши надію на другий тайм.

Друга половина матчу мало чим відрізнялася від першої. Виноградівці на одну атаку суперника відповідали двома-трьома своїми. Дуже небезпечно було на 41-й хвилині. На завершенні атаки правим флангом Копич влучно пробив із 25-ти метрів. Могат відбив кулаками. Та круглого на лівому краї штрафного майданчика підхопив Міговк. Воротар «Вільхівців» трохи вийшов і відбив розстріл Михайлом його воріт впритул.

Через шість хвилин наступ по центру господарів завершився пасом Копича на Чоло й цим самим Віталій вивів Степана на вбивчу ударну позицію. Та Могат знову зреагував на розстріл нападника. Таке дійство з марнуванням моментів тривало біля обох воріт до завершення матчу й доводило фанів до вбивання незапланованих нервових клітин.  


Арбітр – Томаш Бабич
Асистенти – Крістіна Костевка та Мирослав Горгош
4-й арбітр – Михайло Митровський
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», +31 градус, ясно, 400 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Вільхівці» 2:1
 
Голи: Макара, 5, Копич, 27 – Гегедиш, 17.

«Севлюш»: Дмитро Онисько, Петро Монда (Віталій Козаченко, 60), Ігор Попов, Михайло Сафронов, Юрій Глінка, Віталій Макара, Сергій Яцкулинець (Валентин Віщак, 44), Роман Орос, Сергій Свереняк (Володимир Левчук, 30), Віталій Копич, Михайло Міговк (Степан Чоло, 45).
Запасні: Юрій Рева, Сергій Липей, Олександр Байдак, Артур Матій.
Тренер – Іван Бровдій.

«Вільхівці»: Крістіан Могат, Василь Шпілко, Іван Сензюк, Валерій Бодня, Тарас Бонгар, Мілан Бедей, Юрій Гегедиш, Кевін Вощинець, Василь Немеш, Василь Куцин, Василь Половко.
Запасні: Микола Поковба, Роман Михайло.
Тренер – Юрій Болог.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 974 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: