Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Севлюша та Бийгані розійшлися миром
20:52
Юнаки Севлюша та Бийгані розійшлися миром
Уболівальники чекали від своїх улюбленців тільки перемоги над суперником із Берегівщини.

Уболівальники чекали від своїх улюбленців тільки перемоги над суперником із Берегівщини.

З самого початку фортуна відвернулась від підопічних Івана Білака, які в першому таймі переважали опонентів як за ударами – 7:3, так і за влучаннями в площину – 3:2. На 2-й хвилині простріл з лівого флангу від Михайла Міговка влучним ударом з ходу з меж карної зони завершив Юрій Яцкулинець. Крістіана Зана від голу врятувала поперечина, від якої мяч опустився перед лінією воріт.

Через три хвилини атака у відповідь, по центру зі зміщенням вліво, від великобийганців, за участю Йовжева Буди, Еріка Газоага та Давіда Міноака, завершилась влучним ударом останнього. Мяч рикошетом від лівої стійки залетів у сітку воріт Василя Марушки – 0:1.

На 20-й хвилині захисник смугастих Ігор Попов дальнім пасом вивів Товта майже один-на-один з воротарем. Після удару Євгена, мяч рикошетом від лівої стійки полетів вздовж лінії воріт у руки Зана.

У другому таймі виноградівці знову значно більше били – 8:3, і влучали в площину – 4:1. На 38-й хвилині на завершенні атаки по центру знову був Товт, який після контакту з суперником приземлився в чужій штрафній, та Михайло Гусєв дозволив продовжити гру, викликавши хвилю обуренння глядачів.

Через 12 хвилин, на завершенні атаки господарів лівим флангом, з ніг збили Міговка. Гусєв вказав на одинадцять метрів. Попов з точки пробив низом під праву стійку. Зан вгадав, та не дістав – 1:1. Незважаючи на другу поспіль нічию, місцеві фани оплесками проводжали команду з поля.


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 676 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: