Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Севлюша" у більшості дотискають минайців (ФОТО)
21:12
Юнаки "Севлюша" у більшості дотискають минайців (ФОТО)
В одному з вирішальних поєдинків за чемпіонство виноградівці зуміли вирвати перемогу.

Юнаки
Підопічні Кузнецова значно активніше розпочали гру і з часом все частіше розкривали оборону суперника. Вже на 5-ій хвилині Кучерявий вивів Ковальчука один в один та Володимир не встиг завдати останнього удару. Далі Кучерявий пробив з 18 метрів, кіпер переводить на кутовий. На 9-ій хвилині Кучерявий пройшов захисника і пробив з середньої відстані, але трохи мимо. На 13-ій хвилині Кузьманич вибіг на одного Ерфана, але не зміг його переграти.
 
Виноградівці лише на 15-ій хвилині змусили серйозно вступити у гру Романка. Це Яцкулинець добряче приклався зі штрафного, воротар у стрибку відбиває. За хвилину Кучерявий знову вдало асистує партнеру і Кузьманич вибігає на ворота, захисник намагався його зупинити вже у штрафній та Юрій втримався на ногах однак вже не встиг завдати удару.
 
На 17-ій хвилині гості заробили стандарт у 28 метрах і Зизич поцілив точно у ближню дев’ятку – 0:1.
 
Минайці виглядали більш впевнено, а от лідеру господарів Оросу мало що вдавалось попереду. На 27-ій хвилині Чутора пробив з 22 метрів, але трохи вище воріт. Не менш гостро пробивав Жолтанич з 19 метрів, воротар забрав. За три хвилини до перерви подач з кутового замикав головою Браїла та пробив не точно.
 
У другому таймі Севлюш почав діяти більш зібрано, що позначилось на результаті. На 45-ій хвилині Яцкулинець з лівого флангу виконав не то подачу, не то удар, але м’яч по високій траєкторії залетів за комірець голкіперу – 1:1.
 
За дві хвилини після пропущеного голу гості залишились ще й в меншості. Після свистка арбітра гравці вирішили вияснити відносини, Король підбігши штовхнув суперника, за що і отримав червону картку, інші дістали по жовтій. Після цього севлюшці більш впевнено йшли вперед. Яцкулинець пробивав зі штрафного з 26 метрів, воротар на місці. Кенийз бив з-під захисника з 16 метрів, але мимо. На 53-ій хвилині Орос прострілив зліва, а Микулюк переправив шкіряного у ворота. Романко дістав м’яча вже у воротах – 2:1.
 
Минай намагався виходити за рахунок швидких контратак та довгих передач. Ковальчук отримав передачу із глибини і вийшов віч-на-віч, але затягнув із ударом і втратив м’яч.
 
На 60-ій хвилині Яцкулинець продовжував тероризувати воротаря ударами із стандартів, на цей раз із 25 метрів. За три хвилини Кенийз вивів Ороса на ворота, але удар з семи метрів пройшов над воротами.
 
У підсумку Севлюш зумів здобути не прості три очки і залишає хороші шанси на перше місце. Ужгородці мали багато нагод для здобуття позитивного результату, але не змогли довести гру до перемоги, тож тепер займають третю позицію.
 
 
Арбітр – Річард Готра
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
м. Виноградів, стадіон Юність, глядачів 300
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Минай» 2:1
 
Голи: Яцкулинець, 45, Микулюк, 53 – Зизич, 17.
 
Севлюш: Віталій Ерфан, Іван Микулюк, Марк Гоздог, Євген Дубровка, Роман Орос, Віталій Козаченко, Михайло Чутора, Андрій Дербак, Володимир Левчук, Андріан Кенийз, Сергій Яцкулинець.
Запасні: Валентин Віщак, Едгар Олашин, Сергій Кутняк, Петро Продан, Ерік Нодь, Руслан Шуба, Євген Васильняк.
Тренер – Петро Котубей.
 
Минай: Антон Романко, Станіслав Зизич, Євген Пороховець, Богдан Макар, Ярослав Король, Ростислав Жолтанич, Юрій Кузьманич, Андрій Рябчик, Павло Повханич, Володимир Ковальчук, Віталій Кучерявий.
Запасні: Володимир Валько, Євген Корпанець, Віктор Макосій, Кіріл Сінельніков, Микита Браїла, Владислав Риган, Іван Гуляйгородський, Владислав Лютнянський, Іван Кичера.
Тренер – Валерій Кузнецов.
 
Вилучення: Король, 46.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1486 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: