Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Юнаки "Севлюша" у рідних стінах здолали ДЮФК "Мукачево" (ФОТО)
13:09
"Юнаки "Севлюша" у рідних стінах здолали ДЮФК "Мукачево" (ФОТО)
У юнацькому протистоянні "Севлюша" та ДЮФК "Мукачево" вболівальники побачили 5 голів у виконанні обох команд.

Обидва колектива розпочали матч активно, проте у першій десятихвилинці вони змарнували кілька хороших нагод для взяття воріт. 

На 12 хвилині після вибивання м'яча воротарем, його у центрі поля підібрав футболіст Мукачева і миттєво пробив. Кіпер вже був не при справах, проте забракло буквально метра, аби оформити шедевральний гол.
Але гостей це сильно не засмутило, адже уже через сім хвилин мукачівці відзначились. Серія ударів, і м'яч, все ж, дістався своєї цілі. Відзначився Даніель Болдог, який був найспритнішим на добиванні - 0:1. Виноградівці, мало того, що пропустили, так ще й пошкодження отримав голкіпер команди. На щастя, обійшлося і воротар повернувся до гри.

Господарі намагалися створювати більшість своїх атак через короткий пас, просуваючись до штрафної. Часто-густо це в них виходило досить ефектно. 

Зрештою, господарі рахунок вирівняли. Підтримка вболівальників далася взнаки на 30 хвилині. Два удари футболістів Виноградова оборонці на пару з голкіпером спромоглися заблокували, але з ударом Степана Чоло впоратися не вдалося - 1:1.

Під завершення тайму виноградівці повністю володіли ініціативою, але нічийний рахунок тримався на табло. Принаймні під час перерви. Здавалося б, господарі підсядуть у другій половині, а мукачівці, навпаки, додадуть у швидкості. 

Але відпочинок тільки виноградівцям пішов на користь. На старті другої половини, після виконання стандарту з правого флангу, вони вийшли вперед. Невпевнені дії воротаря на виході призвели до того, що Ігор Попов спокійно переправив м'яч у порожні ворота, а сам кіпер отримав пошкодження і ще довго пролежав на газоні.
Взагалі, ця гра характеризувалася доволі частими зупинками у зв'язку з пошкодженнями стражів воріт. Через кілька хвилин після голу у ворота мукачівців, уже воротар "Севлюша" потребував допомоги медиків. І знову призупинка у грі на кілька хвилин... Проте, що цікаво, від болю воротарі страждали кілька разів, але про заміну, навіть не йшлося.

А уже на 65 хвилині виноградівці подвоїли рахунок. Богдан Котляр, без перешкод, подолав десятиметровий рубіж з м'ячем, вийшов на побачення з кіпером і завдав прицільного удару під поперечку - 3:1.

Виноградівці, впевнено контролювали хід поєдинку, і здавалося, доведуть матч до комфортної вікторії. Але вже під час заключної хвилини вони трохи попсували настрій собі та вболівальникам, сфоливши у власній штрафній. Пенальті успішно реалізував Сергій Бобяк. Але, забитий м'яч нічого кардинально не змінив. Як тільки, господарі розвели з центру поля, рефері сповістив про закінчення поєдинку. 

3:2 - важливі залікові пункти для виноградівських юнаків здобуті у рідних стінах.
 

Стадіон "Юність" Виноградів
250 глядачів

Арбітр - Томаш Бабич (Ужгород)
Асистенти - Мирослав Гергош, Ілля Вовчанський, Михайло Митровський
Делегат - Іван Староста (Іршава)

"Севлюш" Виноградів - ДЮФК "Мукачево" 3:2

Голи: Степан Чоло 30, Ігор Попов 39, Богдан Котляр 65 - Василь Болдог 19, Сергій Бобик 70+4 (з пен.).

"Севлюш": Василь Марушка, Юрій Яцкулинець, Ігор Попов, Тарас Тромбола, Сергій Свереняк, Роман Орос, Михайло Міговк, Іван Чізмар, Степан Чоло, Богдан Котляр, Михайло Алексик
На заміні: Юрій Рева, Віталій Копич, Олександр Байдак, Віталій Козаченко, Володимир Левчук, Сергій Липей, Артур Матій
Тренер: Іван Бровдій

ДЮФК "Мукачево": Юрій Андрушко, Марк Когутка, Василь Василишин, Іван Панюшин, Микола Ісаєв, Сергій Бобяк, Михайло Хміль, Денис Вісторобський, Даніель Болдог, Олександр Шульга, Петер Буда
На заміні: Павло Ковачик, Артем Баятян, Юрій Василешко
Тренер: Іван Фізер

Попередження: Хміль, Шульга, Баятян, Марушка, Чоло, Тромбола
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 875 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: