Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Севлюша» вигризли перемогу від однолітків із «Берегова»
11:08
Юнаки «Севлюша» вигризли перемогу від однолітків із «Берегова»
Про один із найконкурентніших матчів 3-го туру, який відбувся значно пізніше за решту поєдинків, читайте далі.

Юнаки «Севлюша» вигризли перемогу від однолітків із «Берегова» За цей та минулий сезони берегівські юні зірочки мало кому давали можливість виїхати з їх рідного міста сухим, тому гості могли уникнути поразки тільки при повній самовіддачі.

Як і очікувалось двобій активніше розпочали господарі, які мали відкривати рахунок вже на 2-й хвилині. На завершенні атаки лівим флангом вони заробили право на штрафний удар із 25-ти метрів. Соломка обвідним ударом пробивав, м’яч зачепив стінку й далі потрапив на лівому краю карного майданчика до Лендєла. Марк влучив точно в дальній нижній кут, та Марушка зреагував на цей постріл.

Не менш гостро було через три хвилини в атаці тим же лівим флангом зі зміщенням до центру. Кенийз влучив у лівий кут. Воротар намагався зловити, та круглий сковзнув від рукавиць і покотився в напрямку воріт. Марушка вчасно підвівся й наздогнав його недалеко від лінії брами. Ще небезпечніше було на 11-й хвилині, коли партнери дальнім пасом вивели Соломку на ударну позицію з позиції неподалік одинадцятиметрової позначки. Руслан приклався і влучив точно в лівий кут. Воротар гостей вчасно змістився й у падінні відбив та з другої спроби забрав круглого до рук.

Через п’ять хвилин змістовною атакою правим флангом відповіли виноградівці. Свереняк віддав на Міговка, та проти Михайла порушили правила перед самою лінією штрафного майданчика. Орос, ударом зі штрафного, цілив у дальню ліву дев’ятку, та м’яч полетів над поперечиною. На 18-й хвилині Міговк якісно прострілив із правого флангу на Ороса, а Роман головою влучив у ближній від себе лівий кут. Бадак зреагував. На 27-й хвилині Міговк зправа прострілив на Макару, який виходив на вбивчу ударну позицію, та його випередив захисник і виніс круглого, зберігши нічийний рахунок першого  тайму.

На старті другого тайму активнішими були гості. На 38-й хвилині змістовна атака правим флангом за участю Свереняка, Копича та Ороса завершилась прострілом на лівий край штрафного майданчика на Попова. Ігор ударом із 12-ти метрів пробив точно. Бадак відбив. Та вже за мить у наступній атаці простріл з правого краю від Копича результативним ударом замкнув Міговк – 1:0.

Через чотири хвилини нове загострення лівим флангом зі зміщенням до центру за участю Глінки та Міговка. Другий із них влучно й підступно пробив. М’яч міняв траєкторію. Воротар із труднощами парирував і захисники в пожежному режимі винесли круглого подалі.

Ще гостріше було за мить біля протилежних воріт. Підопічні Тара прорвались по центру зі зміщенням до лівого краю й Дьєндьші наважився на удар з 40-ка метрів і влучив у праву дев’ятку. Марушку від голу врятувала поперечина й далі партнери в пожежному режимі винесли на кутовий. На 62-й хвилині Орос віддав по правому флангу на Левчука, який дуже небезпечно цілив у дальній кут, та круглий оминув стійку з зовнішнього боку.

На 72-й, доданій Шимоном хвилині, Блох вколочує м’яч у сітку, та за мить до цього асистент арбітра фіксує в Артема офсайд й зберігає підсумкову мінімальну перемогу підопічних Бровдія. 
 
     
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Валерій Шкура, Роман Сенишин
4-й арбітр – Михайло Митровський
Делегат ФФЗ – Віктор Наскалов
 
м. Берегово, стадіон «Дружба», + 25 градусів, ясно,  200 глядачів

«Берегово» – «Севлюш» Виноградів – 0:1

Голи: Міговк, 38.
 
«Берегово»: Даніель Бадак, Марк Гоздог, Томаш Мішкай, Балінт Бедєв, Федір Шляхта, Ерік Бідзіля, Бейло Пушкаш, Ростислав Молнар, Марк Лендєл, Андріан Кенийз, Руслан Соломка,
Запасні: Марк Габор, Салваторе Дьєндьші, Давід Шпілька, Річард Талпа, Віталій Кобаль, Артем Блох.
Тренер – Людвіг Тар.

«Севлюш»: Василь Марушка, Ігор Попов, Юрій Глінка, Михайло Сафронов, Петро Монда, Роман Орос, Віталій Копич, Сергій Яцкулинець, Сергій Свереняк, Віталій Макара, Михайло Міговк.
Запасні: Дмитро Онисько, Юрій Рева, Сергій Липей, Олександр Байдак, Віталій Козаченко, Валентин Віщак, Володимир Левчук.
Тренер – Іван Бровдій.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.                            
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 963 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: