Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Севлюша виривають перемогу (ФОТО)
22:32
Юнаки Севлюша виривають перемогу (ФОТО)
Виноградівці знехтували правилами фейр плей при проведенні переможного голу.

Юнаки Севлюша виривають перемогу (ФОТО) Гра проходила в розміреному темпі із не значною перевагою господарів, яку вдалося втілити лише під завісу першого тайму. Голу передували декілька гострих моментів. Міговк та Макара пристрілювались з середньої дистанції. Далі Макара прострілив, та Орос з 16 метрів пробив повз ворота. Яцкулинець вдарив з 14 метрів, воротар відбив.

На 34-ій хвилині Міговк вийшов один в один і вивів свою команду вперед. 1:0.

Гол в роздягальню не вплинув на гру гостей, які грали досить просто, вибиваючи м’яч вперед, де нападники мали чіплятись. На сьомій хвилині другого тайму півзахиснику Минаю Митровці вдався хороший удар з 18 метрів, і м’яч затріпотів у сітці. 1:1.

Господарі знову почали тиснути на ворота суперника. Удар зі штрафного кіпер минайців відбив, добивання прийшлося у стійку, а далі був напад на воротаря, тож арбітр зупинив гру.

Епічним промахом запам'ятався Левчук, який отримавши шкіряного у штрафній, з шести метрів не влучив по м'ячу.       
За десять хвилин до завершення затяжна атака виноградівців закінчилась подачею у штрафну, де один із захисників ціною ушкодження вибиває круглого. Також присів ще один гравець в білій футболці і воротар гостей просив арбітра зупинити гру для надання допомоги. Правий захисник побачив, що кіпер трохи вийшов з воріт, а команда суперника зупинилась, одразу ж пробив з 35 метрів. 2:1.

Підопічні Бориса мало атакували, тож забити ще один гол було для них складною задачею. Севлюш ціною надзусиль здобуває чергові три пункти.


Арбітр – Томаш Бабич
Асистенти – Сергій Боднар, Вадим Запрутняк
Делегат матчу – Володимир Кочетов
 
с. Петрово, стадіон «Тиса», глядачів 300
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Минай» 2:1

Голи: Міговк, 34, Монда, 60 – Митровка, 42.

Севлюш: Василь Марушка, Ігор Попов, Юрій Глінка, Петро Монда, Сергій Яцкулинець, Роман Орос, Віталій Макара, Михайло Сафронов, Артур Матій, Сергій Свереняк (Віталій Копич, 40), Михайло Міговк (Володимир Левчук, 45).
Запасні: Дмитро Онисько, Віталій Козаченко, Юрій Рева, Олександр Байдак, Валентин Віщак.
Тренер – Іван Бровдій.

Минай: Крістіан Русин, Ростислав Гаврилешко, Олександр Софілканич, Роман Митровка, Сергій Качмнець (Віталій Сакаді, 52), Віктор Гирич (Назарій Яночко, 47), Юрій Комарницький, Валерій Купіковський, Євген Мороховець, Микита Браїла, Ігор Шмулига.
Запасні: Ростислав Андрусь, Едуард Ковтонюк, Даніель Гуді, Валерій Роля, Андрій Калай.
Тренер – Юрій Борис.  
 
Попередження: Попов, 23 – Браїла, 32.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1312 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: