Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Севлюша" здобули першу виїзну перемогу (ФОТО)
14:30
Юнаки "Севлюша" здобули першу виїзну перемогу (ФОТО)
Про один із центральних і найбільш конкурентних матчів вищої юнацької ліги дізнавайтесь далі.

Юнаки
Поєдинки між цими суперниками в Довгому рідко завершуються великою перевагою, тому на видовищну гру було марно сподіватись. Початок провели на зустрічних курсах. У володінні м’ячем гості трохи переважали, та контратакувальні випади «Боржави» були гострішими. Ференці раз-за-разом здобував штрафні удари. Один із таких був на 17-й хвилині, коли Цимбал зі стандарту, заробленого Ярославом, виконав навіс на дальній правий край воротарського майданчика. Роман вистрибнув і ударом головою влучив у лівий кут, без шансів для Ерфана, який не діставав. Та його від голу врятувала стійка, від якої м’яч відлетів у поле й захисники винесли його подалі.

Через чотири хвилини на завершенні атаки правим флангом Котляр прострілив на ближню стійку, куди підбігав Левчук, та Володимира на якусь мить випередив воротар і забрав м’яч. На 35-й хвилині Ференці вчергове пройшов лівим флангом двох опонентів, а третій перед ним був Ломага, який ціною жовтої картки, був змушений зупиняти Ярослава тактичним фолом у 27-ми метрах від воріт. Сам постраждалий зі стандарту влучив у ближній кут. Ерфан у падінні відбив, а захисники підстрахували його й винесли, зберігши нічийний рахунок першого тайму.
 
Початок другого тайму був досить насиченим на небезпечні моменти. На 38-й хвилині Рот ударом зі штрафного з лівого флангу влучив у ближній верхній кут. Ерфан у стрибку кінчиками пальців зачепив і далі м’яч полетів у сантиметрах над поперечиною. Після цього виноградівцям вдалось зловити опонентів на помилці. Котляр вдало зіграв у відборі на чужій половині поля, фінтами залишив ні з чим одразу двох опонентів і влучив повз воротаря під поперечину воріт – 1:0.
 
Через одинадцять хвилин Повх віддав довгу передачу зі своєї половини поля в чужий штрафний майданчик на Керечанина, вивівши його на дуже хорошу позицію. Та Юрка на якусь мить випередив Ерфан, який вчасно вибіг з воріт. На 64-й хвилині на якісну навісну передачу від Сможаника, з кутового з правого флангу на одинадцять метрів, відгукнувся Вакаров. Та на влучний удар головою від Віталія зреагував голкіпер, який вдало обрав позицію. Через дев’ять хвилин Яцкулинець віддав середній пас по центру на Котляра, та цього разу вже Кертис вчасно вибіг з воріт, вибив м’яч від Богдана з-під ніг і не дозволив йому оформити дубль.
 
У неділю у довжанців буде непогана нагода реабілітуватись на гірському рахівському повітрі проти місцевих «Карпат», а виноградівці в цей же день приймають не менш принципового опонента – «Середнє». Після фіаско основи «Севлюша» в фіналі кубка Закарпаття від іншого представника з Ужгородщини протистояння проти команд із цього регіону набувають для клубів із Виноградівщини ще більшої ваги. І юнаки вочевидь намагатимуться відстояти честь своїх старших одноклубників вже у неділю.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон, Юрій Бобаль
Асистенти – Мирослав Горгош та Юрій Бобаль
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
с. Довге, стадіон «Боржава», 400 глядачів
 
«Боржава» Довге – «Севлюш» Виноградів – 0:1 (0:0)
 
Голи: Котляр, 41.
 
«Боржава»: Василь Кертис, Іван Роман, Петро Повх, Михайло Батьо, Олександр Рішко (Віталій Вакаров, 53), Юрій Керечанин, Владислав Рот, Михайло Сможаник, Олег Цимбал, Владислав Тадич, Ярослав Ференці.
Запасні: Юрій Сас, Владислав Олегаш, Михайло Бокоч, Владислав Попа.
Тренери – Василь Фірка та В’ячеслав Шуста.
 
«Севлюш»: Віталій Ерфан, Євген Мокар, Петро Монда, Юрій Глінка, Валентин Віщак, Мирослав Ломага, Сергій Яцкулинець, Євген Дубровка, Віктор Микулюк (Владислав Шегда, 36), Богдан Котляр, Володимир Левчук.
Запасні: Юрій Рева, Себастьян Феєр, Едгар Олашин, Руслан Шуба, Владислав Староста, Євген Васильняк, Іван Марущинець.
Тренери – Петро Котубей та Юрій Чонка.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 946 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: