Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Сокола» грають внічию з В. Коропцем (ФОТО)
22:26
Юнаки «Сокола» грають внічию з В. Коропцем (ФОТО)
Вперше в сезоні кінчешські юнаки йдуть з поля без забитого голу.

Юнаки «Сокола» грають внічию з В. Коропцем (ФОТО)

У битві першого та останнього місця зазвичай очікується впевнена перемога фаворита. Результат цього матчу був досить несподіваним.

Команди вийшли на поле красеня-стадіону у Лалові у 36 градусну жару. Звісно гості більше і краще комбінували та цього було замало для голу. Найгостріші свої моменти у першому таймі юні «автомобілісти» створювали після розіграшу кутових. Спочатку Євген Мотринець завдав удару з 17 метрів. А згодом Куштан з семи метрів замикав подачу з кута поля – та голкіпер грає надійно.

Господарі могли відкривати рахунок після невдалого підкату від воротаря гостей Канди, який намагався вже за межами карної зони вибити м'яч, але Тангел підібрав і відпасував Максиму Кулику, який пробив мимо пустої рамки.

На другу половину гри тренер Кінчеша випустив кращого бомбардира команди Мишанича та Роман за 45 хвилин так і не мав змоги потривожити Юртина. Безідейні виходи в атаку жовто-зелених найчастіше закінчувались втратою на підступах до штрафної. Куштан міг стати героєм для своєї команди, та його удар головою з чотирьох метрів, після подачі з штрафного, пройшов над перекладиною. Максим Стеценко також прицілювався, після гри на виході воротаря суперника, та не точно.

Нулі на табло так і не змінилися до кінця матчу. А «Сокіл» і «Карпати» залишаються на своїх повністю протилежних позиціях.

 

Арбітр – Дмитро Гонак

Асистенти – Валерій Шкура, Мар'яна Сухан

 

с. Лалово, глядачів 50.

 

ФК «Карпати» В. Коропець – ФК «Сокіл» Кінчеш 0:0

Карпати: Олександр Юртин, Ярослав Пекар, Владислав Фера, Олексій Черепаня, Крістіан Стець, Сергій Сидор, Віктор Балаж, Максим Кулик, Сергій Орос, Ян Яртим, Віктор Тангел.

Запасні: Михайло Вітвінов, Роберт Барта, Андрій Стегура, Едуард Ковач, Василь Машіка, Владислав Лешко, Микола Перевузник, Василь Кепинач.

Тренер – Валерій Воробйов

 

Сокіл: Еллі Канда, Володимир Кардашинець, Олександр Лукачина, Євген Сатмарій, Богдан Дзямко, Євген Мотринець, Ростилав Молнар, Руслан Куртанич, Анто Бакайса, Олександр Куштан, Артур Пукіш.

Запасні: Василь Галушка, Роман Мишанич, Олександр  Чорнак, Максим Стеценко, Дмитро Левченко, Дмитро Ференц, Василь Качаєв, Володимир Гіді, Вадим Бомбушкарю

Тренер – Станіслав Молнар

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 816 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: