Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Сокола» підтверджують реноме новоспеченого лідера
19:46
Юнаки «Сокола» підтверджують реноме новоспеченого лідера
Недільний матч між молодіжними складами «Сокола» та «Невицького замку» носив неабияку інтригу.

Недільний матч між молодіжними складами «Сокола» та «Невицького замку» носив неабияку інтригу.

Кінчешці, завоювавши три очки у цьому протистоянні, могли б скористатись осічкою перечинських юнаків у Баранинцях, і вийти на безумовне перше місце. Колектив з «Невицького», у свою чергу, мав нагоду продемонструвати свою найкращу гру з одним із лідерів турніру.

Як виявилось на справі, тільки автомобілісти виконали сценарій, запропонований вище. Гості, відверто кажучи, розчарували своєю грою, а, точніше, її відсутністю.

Уже на 2 хвилині зустрічі форвард кінчешців, Мишанич, міг відкривати лік забитим м’ячам у цьому матчі. Роман отримав передачу у карний гостей і з кількох метрів поцілив у ближню штангу.

Проте, гол у ворота «Невицького замку» не змусив себе чекати: Ростислав Молнар виконував штрафний. Удар виявився дещо кволим, однак це не завадило кіперу гостей «привезти». Шкіряний проскочив повз руки воротареві і опинився у сітці воріт.

Після «подарунку» від Яна Граба, стража воріт гостей, підопічні Станіслава Молнара на хвилі куражу створили ще ряд вірних моментів. Проте, м’яч вперто не хотів залітати у ворота. Причиною цього стало марнотратство Мишанича, який хибив із забійних позицій.

Якщо м’яч не йшов у ворота із гри, то на допомогу автомобілістам приходили стандарти на пару з кіпером «Невицького замку» - Яном Грабом. Цього разу молодий кіпер не справився із ще більш простим за виконанням ударом Дмитра Ференца. 2:0 – жахлива гра воротаря гостей робить результат для «Сокола» у першому таймі.

Друга сорокап’ятихвилинка була скупішою на гольові епізоди. Господарі виконали ряд замін по перерві, що дещо дисбалансувало гру молодиків з Кінчеша в атаці. Проте, навіть технічні «збої» у лавах Станіслава Молнара не дозволили гостям створити щось схоже на момент. Так і минав час, відведений на другу половину зустрічі: під знаком боротьби, але під безумовним контролем над ситуацією господарів.

2:0 – «Сокіл» стає повноправним лідером юнацької першості.


Арбітр: Фаринич Роман
Асистенти: Сухан Мар’яна, Іван Грубінка
Делегат матчу: Анатолій Плєханов

К-сть глядачів: 150

«Сокіл» - «Невицький замок» - 2:0

Голи: Молнар 6, Ференц 25

«Сокіл»: Канда Е., Кардашинець В., Лукачина О., Сатмарій Є., Дзямко Б. (Чорнак О. 56), Ференц Д., Молнар Р., Матринець Є., Пукіш А. (Бакайса А. 36), Мишанич Р. (Стеценко М. 36)
Головний тренер: Станіслав Молнар

«Невицький замок»: Граб Я., Поковба О., Костик К., Копач Д. (Лінчук О. 52), Лютнянський В., Фесай В., Щербанич А., Хорошун В., Попович О., Міцулич С. (Матолчі Й. 39), Ковальчук В.
Головний тренер: Іван Матьовка

Попередження: Поковба О. – 22 хв., 23хв.

Вилучення: Поковба О.
Аттіла Ерделі

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 639 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: