Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Сокола» виходять сухими із води у двобої з ФК «Ракошино»
19:41
Юнаки «Сокола» виходять сухими із води у двобої з ФК «Ракошино»
У неділю, 14 червня, на стадіоні с. Кінчеш, відбувся матч, де силами мірялись ФК «Сокіл» та ФК «Ракошино».

У неділю, 14 червня, на стадіоні с. Кінчеш, відбувся матч 7-туру юнацької першості області (західна зона), де силами мірялись ФК «Сокіл» та ФК «Ракошино».

Ще з минулого сезону повелась тенденція, що ракошинський колектив є досить незручним суперником для молодиків з Кінчеша. Хоч автомобілісти святкували перемоги як вдома, так і на виїзді у минулорічних протистояннях, однак назвати ці матчі легкою прогулянкою для грізного колективу з Ужгородського району язик не повертається.

Від такої історії зустрічей команди не відмовились і цьогоріч. Гості до останньої хвилини боролись, вигризали, намагалися демонструвати щось попереду, однак дещо вищий клас гравців Молнара дався взнаки.

Перші хвилини матчу проходили у супровід невпевнених атак «Ракошина», які, на жаль, для представників Мукачівського району, нічим суттєвим не закінчились. Автомобілісти, на правах гостинних господарів, дозволили ракошинцям пограти з позиції сили. Однак, таке псевдодомінування швидко завершилось. «Сокіл» взявся за справу, і вже на 9 хвилині, після розрізного пасу від Молнара, Качаєв міг відкривати рахунок голів у матчі. Проте, півзахиснику не вдалось закинути шкіряного за шиворіт голкіперу гостей.

Після цього епізоду підопічні Артура Морщука зосередились на захисті власних володінь. Така тактика успішно застосовувалась на футбольному полі. Гравці «Сокола» вперто «бились» головою у стіну, намагаючись розпечатати рамку Гегедоша: дальні удари, подачі у карний гостей, сольні проходи швидкісних хавів – все завершувалось безуспішно. Найнебезпечнішим виявився удар з-за меж штрафної Бамбушкара, однак голкіпер контролював політ м’яча і спокійно зафіксував його.

У такий собі «заспокійливий» футбол грали команди у першому таймі. Без пристрастей, без особливих загострень. Як на мене, найяскравішим епізодом першої сорокап’ятихвилинки став маневр Євгена Матринця, який, у одній очній дуелі з гравцем «Ракошина», зумів двічі за 5 секунд прокинути тому шкіряного між ніг. Безумовно, ефектно, але не ефективно.

Другий тайм мав вирішити долю матчу. Постало питання: чи продовжить «Сокіл» Молнара погоню за золотими комплектами нагород, здобувши перемогу, або ж юнаки з Ракошина підкоригують плани клубу з Ужгородщини?

Уже у дебюті другої половини гри автомобілісти у весь голос заявили про свої наміри здобути перемогу. Лідер та капітан «Сокола», Ростислав Молнар, пробив практично з лінії воротарської. Кіпер був відіграний, однак на заваді голу став партнер по команді Ростислава – Роман Мишанич, у якого влучив м’яч дорогою у сітку. Везіння на боці гостей.

Однак, уже на 46 хвилині, Роман, отримавши філігранну передачу на оперативний простір від Антона Бакайси, сповна реабілітувався перед вболівальниками та партнерами по команді. Нападник «Сокола» ударом у дальній кут завершує гольову засуху автомобілістів у цьому матчі.

Далі перебіг подій у матчі набув дещо прогнозованого характеру. Кінчешці спіймали кураж, почали створювати небезпеку за небезпекою. Гості, у свою чергу, не розуміли, куди повинні бігти, аби бодай щось змінити у цій зустрічі. За таку втрату концентрації підопічні Молнара швидко покарали гостей. Євген Матринець виявився першим на добиванні після пострілу Молнара з-за меж карного і робить рахунок 2:0, який дає змогу кінчешцям почувати себе комфортно.

Після другого пропущеного голу «Ракошино» геть покинуло спроби відігратись. Натомість, «Сокіл» міг ще не одноразово змусити Гегедоша виймати шкіряного із сітки воріт, однак десь підводила точність, десь бракувало везіння.

2:0 – другий тайм виявив сильнішого у цьому протистоянні. Соколи Молнара, після «змазаного» початку сезону, продовжують боротьбу за найвищі місця у чемпіонаті. ФК «Ракошино», попри болючу поразку, продовжує осідати в середині турнірної таблиці.


Арбітр: Валерій Шкура
Асистенти: Юрій Шимон, Євген Зан, Ігор Гарлач
Делегат: Анатолій Плєханов

Глядачів: 120

ФК «Сокіл» - ФК «Ракошино» (юнаки) – 2:0

Голи: Мишанич, 46, Матринець, 59

«Сокіл»: Канда, Долик, Лукачина,Сатмарій, Дзямко (Чорнак, 39), Качаєв, Молнар, Бакайса, Матринець, Бамбушкар, Мишанич
Головний тренер: Станіслав Молнар

«Ракошино»: Гегедош, Уста, Левкулич, Ремета, Деркач, Макусій, Пукіш, Андрейко, Ваш, Дуб (Лазар, 36), Ковбин
Головний тренер: Артур Морщук

Попередження: Долик – Гегедош, Ваш
Аттіла Ерделі

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 712 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: