Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Спартакуса" і "Поляни" розписали мирову (ФОТО)
22:53
Юнаки "Спартакуса" і "Поляни" розписали мирову (ФОТО)
Гості хоча й пропустили першими були ближчими до перемоги.

Юнаки На правах господарів спартаківці першими провели декілька атак, одна з яких увінчалась успіхом. Після передачі з правого флангу від Скрипича, Коштура вдало пробив головою з чотирьох метрів. 1:0.

Та після швидкого голу підопічні Мальованця трохи підсіли і в більшій мірі змушені були відбиватись від наскоків полянців. Спочатку Баландюк прострілив зліва та Сегедій у падінні не зміг переправити круглого у ворота. Після подачі кутового м’яч влучає у ближню стійку, а на добивання нападники не встигли.

Ще гостріше було після штрафного удару свалявців, воротар вибває кулаками та влучає у спину захиснику, Фізер добивє з п’яти метрів, але вище воріт. Островка з лівого краю штрафної сильно пробив та влучив у сітку із зовнішньої сторони воріт. Гебеш пройшов захисника і вибіг практично сам на сам та не потрапив у дальній кут воріт.

Після перерви тиск полянців не зменшувався. Сегедій віддав гострий пас на Кеменяша, який вибіг на ворота, але далеко відпустив м’яч і воротар забрав. Стегура також виходив на побачення з голкіпером, але останній знову вийшов переможцем з цієї дуелі.

Господарі з великими труднощами, та змогли завдати декілька ударів. Скрипич пробивав з правого краю штрафної, Молнар зіграв надійно. Черевка з 10 метрів послав шкіряного над воротами.

За п’ять хвилин до завершення гри свалявці домоглись свого. Стегура розібрався у штрафній із двома захисниками і пробив повз Сокача. 1:1.

Обидві команди набирають перші бали, перервавши триматчеву програшну серію.
 
 
Арбітр – Василь Готько
Асистенти – Мирослав Гала, Олександр Гога
Делегат матчу – Георгій Жига
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард» (3 поле), глядачів 30
 
ФК «Спартакус» Ужгород – ФК «Поляна» 1:1

Голи: Коштура, 13 – Стегура, 65.

Спартакус: Олександр Сокач, Віталій Бедьо, Роман Черевка, Віталій Булина, Василь Коштура, Олександр Ребриш, Владислав Скрипич, Андрій Мерцин, Денис Майор, Артур Павлина, Микола Долгош.
На заміну виходили: Павло Дудка, Олександр Семків, Юрій Чучвич, Андрій Зізич, Денис Смолига.
Тренер – Тиберій Мальованець.

Поляна: Дмитро Молнар, Вадим Фізер, Дмитро Баландюк, Ігор Цоліган, Степан Гавран, Євген Сегедій, Максим Бочко, Анатолій Гебеш, Володимир Стегура, Віктор Кеменяш, Юрій Островка.
На заміну виходили: Андрій Сегедій, Антон Бітлян, Василь Стегура, Іван Станкович.
Тренер – Елемир Майор.

Попередження: Павлина, 64, Семків, 65 – Островка, 60, Фізер, 36.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1214 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: