Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Сторожниці перемагають однолітків із Великого Березного
20:24
Юнаки Сторожниці перемагають однолітків із Великого Березного
На сільському стадіоні у селі Сторожниця тамтешня «Рутенія» приймала гостей з Великого Березного.

Юнаки Сторожниці перемагають однолітків із Великого Березного

За традицією першими на поле вийшли юнаки. Очевидним фаворитом вважалася «Рутенія», адже вона впевнено лідирує в турнірній таблиці. Натомість гості займать скромне 8-ме місце. З перших хвилин ініціативою заволоділи господарі. Вони відразу ринулись вперед за позитивним результатом. Спочатку декілька гарних нагод для взяття воріт мав нападник Сторожниці Шкірта Іван, однак йому на завершальній стадії не вистачило холоднокровності. Натомість на 8-ій хвилині Вогар Василь котрий вийшов на побечення з воротарем гостей Ількувом Василем, без проблем переграв останнього і відкрив рахунок у зустрічі. На цьому господарі не зупинились і продовжували натиск на ворота гостей. Як підсумок на 21-ій хвилині нападник господарів був збитий захисниками Березного у карному майданчику гостей. Пенальті без жодних проблем реалізував Шавш Михайло. Активністю в ігрових діях також відзначались півзахисники «Рутенії» Данкулинець Михайло та Гопко Максим. Перший тайм так і закінчився з рахунком 2-0.

У другому таймі ситуація на полі особливо не змінилась. «Рутенія» атакувала, а «Березний» здебільшого оборонявся і намагався діяти на контратаках. В одній із таких контрвипадів березнянці забили гол. Найактивніший гравець у складі гостей Пекар Євген прекрасно пробив під перекладину з 30-ти метрів і скоротив відставання своєї команди. За декілька хвилин до цього голу дубль на свій рахунок оформив лівий півзахисник господарів Вогар Василь, який чудово зіграв на добивання і забив гол у порожні ворота. Матч наближався до свого закінчення і вже в самому кінці команди забили по голу. Спочатку на 62-ій хвилині Гопко Максим результативно пробив з 18-ти метрів. Після цього той таки Пекар Євген на 68-ій хвилині скористався промахом повз м`яч воротаря «Рутенії» Гончарука Мар`яна і в порожні ворота забив гол встановивши тим самим остаточний рахунок у матчі 4-2 на користь господарів.

«Рутенія» Сторожниця  -  «Березний» В.Березний   4 : 2
Голи :
Вогар В. 8хв, 39хв, Шoвш М. 21хв, Гопко М. 62хв – Пекар Є. 44хв, 68хв.

Арбітр : Рогач Ян
Асистенти арбітра : Вовчанський Ілля, Готра Річард
Інспектор матчу : Шитєв Йосип

«Рутенія» Сторожниця : Гончарук М, Гопко М, Данкулинець М, Бедьо В, Костик С, Булеца І, Вогар В, Вайда Р, Томін А, Шовш М, Шкірта І.
Запасні : Федака К, Корчной К, Кудрич Я.

«Березний» В.Березний : Ількув В, Ріпич Д, Перебзяк Ю, Шпілька В, Пловайко В, Вудмаска Б, Шелеснак Ю, Сабов В, Мастяк І, Пекар Є, Пекар П.
Запасні : Каню К, Цифра Ю, Попович Б.                                                              

 

Панчеко Артем

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 777 | Додав: Лобда | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: