Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Ужгорода вирвали перемогу (ФОТО)
20:53
Юнаки Ужгорода вирвали перемогу (ФОТО)
Ужгородські юнаки, з повністю оновленим складом, з великими зусиллями вирвали перемогу.

Ужгородські юнаки, з повністю оновленим складом, з великими зусиллями вирвали перемогу.

Початок гри пройшов в обопільній боротьбі, з намаганням просуватися до чужих воріт. Та в кінці першої десятихвилинки після порушення в центрі поля здали нерви у тячівця Якоба, який після свистка ударив м’ячем суперника з близької відстані. Арбітр одразу запалив перед ним червоне світло. Одразу кидається в очі брак досвіду у гостей в окремих епізодах, які вперше грали на такому високому рівні.

Та отримати дивіденди від кількісної переваги на полі ужгородці не змогли. Футболісти й надалі грали в основному у центральній зоні. А у середині першого тайму гостям вдався гострий контрвмпад, в ході якого Гегедиш після пасу з своєї частини поля, втік на побачення з голкіпером і легко його переграв. Радості від такого повороту подій у тячівців не було меж.

Господарі ж часто збивались на не точні передачі та навіси до штрафної. Вони ніяк не могли довести свої атаки до акцентованого удару в площину. Лише за десять хвилин до завершення першої половини гри, Климпашу вдався точний постріл з середньої дистанції. За рівної гри та результату команди пішли на перерву.

Після відновлення гри, господарі почали прижимати червоних до воріт. Кількість загострюючи пасів збільшилась. З різних дистанцій пробивали Ухатюк, Климпуш, Комарницький, Ніцкулич та Колобов. Магаті постійно доводилось демонструвати всю свою майстерність, щоб вберегти свої ворота. Та на 65 хвилині в ході затяжної атаки ужгородців м’яч у штрафній відскочив до Ухатюка, який з семи метрів, без роздумів направив круглого під дальню стійку.

До закінчення матчу підопічні Гарлача були близькими до третього голу, та декілька потенційно небезпечних нагод були змарновані через брак техніки у молодих гравців.

Тячівці, не дивлячись на гру в меншості майже весь матч, показали себе бойовим колективом. Ужгородцям ж, з більш сильним суперником і при рівних складах, буде вкрай важко боротися за очки.


Арбітр – Василь Готько
Асистенти – Микола Маточка, Дмитро Гонак
Делегат ФФЗ – Василь Козик

ФК «Ужгород» - ФК «Тячів» 2:1

Голи: Клипаш, 35, Ухатюк, 65 – Гегедиш, 27.

Ужгород: Андрій Іонін, Дмитро Задихайло, Євген Колобов, Юрій Опаленик, Дмитро Опаленик, Девід Ніцкулич, Томаш Надь, Максим Климпуш, Юрій Комарницький, Михайло Янцо, Дмитро Лукаш.
Заміна: Роман Старух, Сергій Тичак, Артем Ухатюк, Богдан Зирін, Дмитро Бурянський, Віталій Розлуцький, Михайло Федор, Дмитро Ференц, Крістіан Федака.
Тренер – Гарлач І.

Тячів: Крістіан Магаті, Кевін Вошинець, Василь Чернявець, Мілан Бедей, Іван Юришинець, Назар Клюшник, Валентин Рущак, Анатолій Куля, Іван Григоренко, Роберт Якоб, Юрій Гегедош.
Заміна: Володимир Білич, Петро Грись.
Тренер – Приходько Ф.

Попередження: Клюшник.

Вилучення: Якоб,9.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1198 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: