Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки в Лалові переможця так і не визначили
16:14
Юнаки в Лалові переможця так і не визначили
Про те як завершилось коропецьке дербі читайте далі.

Юнаки в Лалові переможця так і не визначили Двобій пройшов за незначної переваги «Карпат». Та підопічні Решка першими пропустили, що додавали нервовості в їх дії, тому довго не могли знайти свою гру атакувальні гравці господарів. Гостям сам Бог велів використовувати контратакувальну модель, яка перший відрізок ігрового часу приносила результат. Уже на 2-й хвилині на завершенні атаки по центру партнери виводили на вбивчу ударну позицію Кізмана. Однак в останній момент місцевий Вальдес, як я зрозумів з напису на футболці Владислава Чорі, вчасно вибіг і виніс м'яч від нього фактично з ноги.

На 13-й хвилині відбулись дві небезпеки біля обох воріт. Позиційна атака правим флангом господарів завершилась тим, що Ващинець заробив право на штрафний. Русин навісив зі стандарту на дальню стійку, де Барта головою підкорегував круглого в ближній кут. Фекете вчасно змістився й зреагував і одразу розігнав контратаку по центру. На її завершенні Гірей вибіг на воротаря. Та Чоря вибіг з воріт і ногою виніс від нього м'яч з-під ноги. Та атака продовжилась правим флангом і завершилась ударом Крістіана під дальню стійку, без шансів для голкіпера – 1:0.

Пропущений гол додав сумбуру в дії господарів, що так і не змогли створити суттєвої гостроти до перерви. Гості також не форсували події й виставили захсиний бар'єр, тільки зрідка виходячи в контратаки.

Другий тайм господарі розпочали активними наступальними діями, однак першу суттєву гостроту створили тільки на 46-й хвилині за наслідками атаки лівим флангом зі зміщенням до центру за активної участі Сидора, Гунгредера, Барти та Балажа. Останній із них завершив все ударом у лівий нижній кут. Фекете в падінні відбив його постріл.
Через п'ять хвилин підопічні Решка могли забити після стандарту. Русин навісив кутовий з правого флангу в карну зону, де Рішко та Балаж вибороли м'яч і Ващинець ударом із льоту з 12-ти метрів пробив над поперечиною. Ще через дві хвилини гості могли подвоїти рахунок, коли Кізман буквально вигриз м'яч від Ороса та навісив на дальній від нього правий край штрафного майданчика, а Гірей підправив круглого під ліву стійку. Чоря змістився й зміг зреагувати на цей складний постріл.

У одній з наступних атак «Карпат» опоненти знесли у власному штрафному майданчику Сидора, тому Бородайчук вказав на одинадцятиметрову позначку. Орос з точку сильно пробив у правий кут. Фекете навіть не поворухнувся – 1:1.

Через чотири хвилини господарі втратили можливість на повноцінний камбек, коли Барта влучно пробив у правий кут. Воротар намагався відбити, та не зміг і м'яч рикошетом від його рук полетів у бік воріт. Та на його боці була фортуна у вигляді стійки, в яку влучив круглий. Перед фінальним свистком з передачі Ващинця ще пробивав Пекар. М'яч рикошетом від опонента полетів у лівий кут, та Фекете вчасно переорієнтувався й відбив, зберігши для своєї команди заліковий бал.

У наступному домашньому поєдинку проти команди з Кінчеша вже «Нижній Коропець» буде умовним фаворитом, а от на підопічних Решка очікує ще важче виїзне дербі проти пораненого, у винних погребах Бобовища, «Дерцена». 
 
 
Арбітр – Вячеслав Бородайчук
Асистенти – Володимир Кочетов та Олександр Рошко
Делегат ФФЗ – Ласло Зайтлер
 
село Лалово, стадіон «Карпат-арена», + 25 градусів, ясно,  300 глядачів
 
«Карпати» Верхній Коропець – «Нижній Коропець» – 1:1

Голи: Орос, 60 (з пенальті) – Гірей, 13.
 
«Карпати»: Владислав Чоря, Сергій Орос, Олександр Русин, Едуард Пфайфер, Сергій Сидор, Віктор Рішко, Іван Луцьо, Василь Ващинець, Віктор Балаж, Роберт Барта, Ярослав Пекар.
Запасні: Крістіан Тунгрейдер, Віктор Вірзбицький, Олег Лопіт, Роман Качур, Василь Шух.
Тренер – Мирослав Решко.

«Нижній Коропець»: Тимофій Фекете, Віталій Шефер, Михайло Мангур, Денис Гей, Сергій Орос, Юрій Кізман, Крістіан Гірей, Дмитро Манчик, Михайло Горки, Артур Маринець, Василь Цанько.
Тренер – Віктор Гей-старший.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 695 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: