Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Великої Копані" не мали проблем із однолітками з Рахова
17:45
Юнаки "Великої Копані" не мали проблем із однолітками з Рахова
Про те, як один із ключових матчів туру Східної зони перетворився на формальність, читайте далі.

Юнаки Хоча копанці й були фаворитами цього протистояння, та все ж розгрому мало хто очікував. Та цьому посприяли самі підопічні Юрія Микуличинського, які приїхали на цей принциповий двобій у неповному складі. Інакше як хворобою обласних змагань це явище вже й не назвеш, настільки часто мені доводиться бути свідком такої неповаги до суперника.

Господарі навпаки були зосереджені саме на цьому матчі й тому здобули позитивний результат. Вони могли забивати вже на 1-й хвилині, на протязі якої  провели дві атаки лівим флангом зі зміщенням до центру. Другу з них слаломним забігом повз кількох суперників завершив Лемак, який бив у ближній правий кут, та м’яч оминув ворота із зовнішньої сторони. Через шість хвилин після навісу Погана з кутового з лівого флангу круглий влучив у руку Петрищу й Соболч Алмаші вказав на одинадцятиметрову позначку. Ударом з позначки Бігун хитнув воротаря в правий кут, а сам легенько спрямував круглого під ліву стійку – 1:0.

На 18-й хвилині атаку лівим флангом зі зміщенням до центру влучним ударом із 25-ти метрів із відскоком від газону завершив Корпош. Мільчевич вчасно змістився й зреагував. Через три хвилини простріл із лівого флангу від Березовського в центрі ударом замкнув Бігун, після чого м’яч чиркнув поперечину й полетів за ворота. Ще через чотири хвилини навіс із кутового з правого флангу від Корпоша ударом з ходу з 15-ти метрів у сантиметрах над поперечиною замкнув Поган.

Та за кілька миттєвостей місцеві досягли свого, коли на завершенні атаки по центру Поган коротко віддав на Бігуна й Віктор вколотив круглого в ліву дев’ятку, забивши один із кращих голів туру – 2:0. Через шість хвилин рахунок міг стати розгромним, коли за наслідками атаки по центру зі зміщенням до лівого краю, Поган заробив право на штрафний з 40-ка метрів. Дубровка зі стандарту пробив із відскоком від газону в лівий нижній кут. Та Мільчевич ногою зміг відбити цей м’яч.

Утім, підопічні Михайла Фурика ще до перерви присоромили горян, коли прорвались по центру й змусили суперника порушити правила в 25-ти метрах від власних воріт. І хоча потужний удар Бігуна на себе прийняла поперечина, та м’яч відскочив у штрафну, де першим на добивання підбіг Дубровка й спрямував його під ліву стійку – 3:0.

Другий тайм пройшов у трохи рівнішій боротьбі. Господарі суттєво заспокоїлись і на 43-й хвилині ледь не поплатились за свою пасивність. «Карпати» пішли в атаку по центру за участю Савляка, Пташника та Петрище. Партнери виводили Павла на дуже хорошу ударну позицію, та його на якусь мить випередив воротар і ліквідував небезпеку. Через дев’ять хвилин Рошташ зміг завдати фактично першого удару своєї команди в сторону воріт. Микола підступно цілив під ближню стійку, та м’яч пішов поруч із воротами.

На 60-й хвилині небезпекою відповіли й господарі, які провели змістовну атаку  лівим флангом, на завершенні якої Лемак віддав на Березовського і той влучив у ближній кут. Мільчевич відбив. Та найкраща нагода відзначитись у цьому таймі виникла через шість хвилин. На завершенні атаки по центру Бігун середнім пасом вивів Погана на вбивчу ударну позицію з 10-ти метрів. Юрій влучно пробив, та воротар якимось дивом зміг зачепити м’яч, який легенько полетів в сторону воріт. Мільчевич встиг підвестись, повернутись і зловити його вже на лінії воріт, чим врятував свою команду від ще більшої ганьби.    

Та спочивати на лаврах копанцям не дає насичений графік змагань. У неділю 25-го вересня на них очікує набагато важче випробування в Тересві, де вони в центральному матчі 18-го туру протистоятимуть місцевому «Авангарду». У тому двобої навіть нічия буде гостям за честь. Натомість, «Карпати» в той же день матимуть дуже хороші можливості  реабілітуватись у рідному Рахові в двобої проти непоступливого сусіда по таблиці – «Ізи». 
 
 
Арбітр – Соболч Алмаші
Асистенти – Андрій Сімку та Сергій Гецко
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
с. Велика Копаня, стадіон «Колос», + 25 градусів, хмарно з проясненнями,  50 глядачів,
 
«Велика Копаня» – «Карпати» Рахів – 3:0
 
Голи: Бігун, 7, 27, Дубровка, 34.
 
«Велика Копаня»: Юрій Попович, Сергій Гринюк, Юрій Поган, Іван Дубровка, Ігор Неймет, Роман Лемак, Алік Сірко, Віктор Бігун, Владислав Корпош, Юрій Бржась-Березовський, Володимир Рацин.
Запасні: Павло Антолик, Олександр Чорба, Василь Рацин, Михайло Антолик, Федір Кущик.
Тренер – Михайло Фурик.

«Карпати»: Денис Мільчевич, Микола Савляк, Михайло Штефура, Юрій Шемота, Василь Сас, Андрій Ворохта, Юрій Пташник, Павло Петрище, Микола Рошташ.
Тренер – Юрій Микуличинський.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 825 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: