Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Вишкова» дали бій фавориту (ФОТО)
17:03
Юнаки «Вишкова» дали бій фавориту (ФОТО)
Про досить цікавий матч юнаків у Тересві читайте далі.

Юнаки «Вишкова» дали бій фавориту (ФОТО) Юнацький склад «Авнгарда» у матчі 6-го туру прагнув реабілітуватись за втрату очок із прямим конкурентом у Ганичах. Молодь «Вишкова» хоча й перебуває внизу таблиці, та в попередньому турі на своєму полі, дала справжній бій діючим срібним призерам Східної зони.

Що легко не буде нікому, стало зрозуміло з перших хвилин. Біланич, який завершив атаку по центру, спробував збентежити гостей своїм пострілом з 20-ти метрів уже на 2-й хвилині, та круглий полетів повз ліву стійку. Ще гостріше було через чотири хвилини, коли на завершенні атаки правим флангом двічі пробивав Сошніков. Перший постріл не вдався, а на другий, влучний у правий кут, вже зреагував Гайович.

У місцевих юних зірок також траплялись провали в захисті, особливо в центрі. Один із них на 11-й хвилині завершився тим, що Шітов віддав на Ботоша, а той підступно пробив повз праву стійку. Через три хвилини вже Ботош сам прострілив з лівого флангу на Воринку, а Руслан з ходу пробив повз ворота.

Та справжня гострота виникла в середині та кінці тайму. Чергову атаку правим флангом на 15-й хвилині, хорошим пасом на Неболава, завершив Шпілка. Віталій потужно поклав м’яч у правий кут, та Гайович у стрибку відбив, продемонструвавши чудову реакцію. Через вісім хвилин відбулось нове загострення по центру зі зміщенням до лівого флангу. Шемет влучив у ближній кут. Воротар у падінні відбив і з другої спроби заволодів м’ячем.

На 27-й хвилині нова атака господарів уже лівим флангом, яка завершилась штрафним ударом. Шемет розіграв стандарт у центр на Гереча, а Роман влучив під дальню праву стійку. Гайович у карколомному стрибку відбив, продемонструвавши свій найкращий сейв у матчі, дозволивши партнерам по команді піти в хорошому гуморі на перерву.  

Початок другого тайму був трохи спокійніший за початок першої половини. Тересвянці взяли паузу майже в два десятки хвилин. Скориставшись цим зелено-білі на 48-й хвилині провели змістовну атаку лівим флангом, на завершенні якої Варга віддав на Ботоша, а Річард влучив у ближній кут. Бабич вчасно змістився й зреагував на цю загрозу.

Тільки після цього підопічні Габорця трохи пожвавились і провели свою найкращу атаку лівим флангом зі зміщенням до центру за найактивнішої участі Шпілки та Шемета. Василь опинився на хорошій ударній позиції в 10-ти метрах від воріт і вколотив м’яч у лівий кут – 1:0.

За мить була швидка контратака за участю тих же гравців, за наслідками якої Шемет пробивав із 12-ти метрів. Гайович трохи зблизився з Василем і відбив постріл впритул.

На 25-й хвилині Онуфрій подав кутовий з правого флангу, а Шемет ударом через себе пробив над поперечиною. Через три хвилини в атаці лівим флангом Довгуник віддав на Біланича, а Дамуц виконав навісний удар. Круглий трохи не залетів у праву дев’ятку, пролетівши поруч із нею. Гайович не зміг би зреагувати на цей постріл. 

Та останній шанс забити був у гостей на 69-й хвилині. На завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру Антал наважився на удар з 40-ка метрів. М’яч ніби летів вище, та опустився в рамку й Бабича від голу врятувала поперечина, від якої круглий зрикошетив у поле.      
 
 
Арбітр – Олександр Гога
Асистенти – Василь Готько та Мирослав Гала
Делегат ФФЗ – Режів Швайгер
 
смт. Тересва, стадіон «Авангард», + 24 градуси, ясно, 100 глядачів
 
«Авангард» Тересва – «Віск» Вишково – 1:0
 
Голи: Шемет, 54.
 
«Авангард»: Крістіан Бабич, Дмитро Ляшко, Ростислав Неймет, Роман Гереч, Михайло Довгуник (Віталій Неболав, 15), Василь Шпілка, Василь Шемет, Микола Марина (Мирослав Габорець, 30), Дамуц Біланич, Віталій Сошніков (Сергій Тяско, 45), Сергій Гудак (Василь Онуфрій, 56).
Запасні: Марко Зомборі, Станіслав Крулько, Василь Сошніков, Михайло Кубарич, Михайло Левко.
Тренер – Василь Габорець. 

«Віск»: Ярослав Гайович, Руслан Воринка, Крістіан Антал, Річард Ботош, Роланд Варга, Карло Шітов (Ференц Дарвай, 62), Себастіан Петрушко, Василь Попович, Тарас Борсук, Даніел Немеш, Річард Петрик.
Запасні: Олександр Нодь.  
Тренер – Михайло Попович.  
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 922 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: