Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Вишкова" вистояли в меньшості (ФОТО)
18:36
Юнаки "Вишкова" вистояли в меньшості (ФОТО)
Про черговий результативний матч у містечку на кордоні дізнавайтесь далі.

Юнаки
Вишково знаходиться як недалеко від кордону України, так і неподалік від адміністративної межі Хустського та Тячівського районів, тому цей футбольний центр має для цього регіону важливе значення.
 
Тернівська молодь із перших хвилин відчула, що легкої прогулянки в гостях їм знайти не вдасться. Уже на 2-й хвилині на подачу з кутового з правого флангу на ближню стійку відгукнувся Володін, який вколотив м'яч у сітку, та Кота зафіксував у Віталія гру рукою й не зарахував потенційне взяття воріт. Та господарі продовжили наступати й після однієї з атак по центру змусили помилитись Стенавського, який намагався винести м'яч із свого штрафного майданчика метрах в одинадцяти від воріт, та зрізав круглого в ліву дев'ятку, забивши «автогол-красень».
 
Через три хвилини Бомба змусив порушити проти себе правила в 20-ти метрах від воріт. Сам постраждалий влучив зі стандарту в ближній кут, та Піпа змістився й відбив. Ще через дві хвилини Шітов відгукнувся на просріл Борсука з правого флангу на ближню стійку й із 8-ми метрів підправляв круглого в дальній кут. Маркуш відбив. Та Карло зумів зміститись туди й у стрибку намагався додати, та на якусь мить не встиг це зробити.
 
У середині тайму гостям на деякий час вдалось зрівняти рахунок. МихайлоСтенавський, на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру, заробив право на штрафний удар із 18-ти метрів. Бомба обвідним ударом зі стандарту влучив під дальню праву стійку. Піпа стрибнув, та не дістав – 1:1. Однак, Дадвай досить швидко завершив точним ударом із 10-ти метрів схожу атаку лівим краєм зі зміщенням до центру і влучив у праву дев'ятку без шансів для Маркуша на відбиття – 2:1. Через шість хвилин Дадвай завершив атаку по центру коротким пасом вперед і трохи правіше на Шітова й Карло небезпечно пробив поруч із правою стійкою.
 
Початок другої половини матчу був чимось схожий на старт першої його частини. Знову м'яч досить швидко влетів у сітку вже на 2-й хвилині тайму. Та цього разу все було в рамках правил, тому трійочка в графі забитих стала для господарів реальністю. Володін опинився на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру, яку активно підтримали Антал, Шітов та Дадвай, влучив із середньої відстані під ліву стійку. Маркуш відчайдушно стрибав, та не дістався до м'яча – 3:1.
 
Здавалось господарі доведуть справу до впевненої перемоги, та в середині тайму суперники додали в креативі й змусили вишківських однолітків частіше порушувати правила. Наслідком цього стало вилучення, яке додало інтриги й змусило місцевих захисників працювати з подвійним навантаженням. Позитивом для «Тернова» став досить швидкий гол, який вони забили незадовго після того, як отримали кількісну перевагу. Та він став наслідком не стільки командної потуги, а більше з причини індивідуальної майстерності Лавришина. Руслан здійснив слаломний забіг по центру, вибіг на воротаря й влучив у лівий нижній кут – 2:3.
 
Незважаючи на великий шмат гри, що залишався до фінального свистка, важко згадати момент, який реально міг вирівняти цифри на табло. Навіть більше, на останній 70-й хвилині Антал міг розставити всі «крапки над йо», коли вчергове опинився на завершенні наступу лівим флангом зі зміщенням до центру й із 20-ти метрів влучив під поперечину. Маркуш зумів відбити цей постріл кулаками, уникнувши подвійної підсумкової переваги суперника в рахунку й залишивши надію своїм партнерам на реванш у другому колі.
 
 
Арбітр – Золтан Кота
Асистенти – Андрій Сімку та Сергій Гецко
Делегат ФФЗ – Георгій Жбора
 
3 червня, смт. Вишково, стадіон «Віск», ясно та спека, 100 глядачів
 
«Вишково» U17 – «Терново» U17 – 3:2 (1:0)
 
Голи: Іван Стенавський, 10 (автогол), Дадвай, 29, Володін, 37 – Бомба, 24, Лавришин, 55.
 
«Вишково»: Богдан Піпа, Крістіан Антал, Тарас Борсук, Карло Шітов, Роланд Варга, Себастіан Петрушко, Віталій Володін, Іван Ровжа, Ференц Дадвай, Емеріх Чурі, Анатолій Чербан.
Запасні: Річард Петрик.
Тренери – Михайло Попович, Річард Петрушко та Даніел Барна.
 
«Терново»: Василь Маркуш, Василь Костевич, Руслан Лавришин, Михайло Стенавський, Іван Стенавський, Михайло Костевич, Максим Бомба, Михайло Палагусинець, Олександр Субота, Василь Лавришин, Василь Аліберов.
Запасні: Віталій Балагура, Петро Фіцай, Іван Балагура.
Тренер – Іван Каптола.
 
Вилучення: Ровжа, 53 (друга жовта)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 995 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: