Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Витязя" беруть три очки у Середньому (ФОТО)
20:30
Юнаки "Витязя" беруть три очки у Середньому (ФОТО)
Голи лідерів Концова принесли підсумковий успіх гостям.

Юнаки
У зустрічі юнаків гості також підходили фаворитами до цього матчу. Витязі доукомплектовані юніорами Минаю, яким до осені, коли стартує ДЮФЛУ, потрібна ігрова практика. У середнянців вся гострота йшла від худлівських гравців Баркасія та Любки.
 
Гості досить швидко вийшли вперед – Семків вийшов один в один з кіпером і був збитий Обєдковим у карній зоні. Сам постраждалий і виконав вирок арбітра – 0:1.
 
Трохи згодом збільшити рахунок міг Козуб, який не скористався асистом Семківа, пробивши вище з 12 метрів. Господарі відповіли ударами Чучвича зі штрафного, м’яч рикошетом пройшов повз ворота. Ще в одному епізоді Лушпінь бив з 16 метрів, воротар забрав. Наприкінці тайму Зуб мав можливість забити та з 12 метрів не поцілив у рамку.
 
У другій половині витязі збільшили тиск на ворота суперника і змогли добитись бажаного результату. Спочатку Зуб не зміг пробити кіпера з меж карної зони. На 42-ій хвилині Козуб з 20 метрів завдає обвідного удару у дальню шістку – 0:2.
 
На 53-ій хвилині Леврінц зіграв на підборі перед штрафною і пробив, воротар парирує. За хвилину господарі силами Любки розігнали контратаку, Сергій протягнув м’яч через півполя і віддав Лушпіню, який прокинув повз кіпера і закотив у пусті ворота – 1:2.
 
Середнянці повернули інтригу у матч і за кілька хвилин могли забити вдруге. Баркасій чудовим ударом з 24 метрів потряс поперечку. Однак гості доволі спокійно довели гру до перемоги, у самому кінці забивши і третій м’яч – Козуб завдав точного удару з середньої відстані.
 
Підопічні Гливки піднімаються у трійку лідерів, де всі мають по дев’ять очок.
 
 
«Середнє» U18 – «Витязь» U18 1:3
 
Голи: Лушпінь, 55 - Семків, 8 (пен.), Козуб, 42, 70+1.
 
Середнє: Максим Обєдков, Руслан Міцовда, Ярослав Пайда (Андрій Гладинець, 12), Сергій Цабак, Олександр Малчак (Андрій Щербей, 12), Юрій Чучвич, Ростислав Турецький, Сергій Любка, Владислав Баркасі, Владислав Касінець, Михайло Лушпінь.
Запасні: Артур Маргіта, Мирослав Повхан.
Тренер – Микола Фанта.
 
Витязь: Роман Куртей, Микола Якимець, Давід Леврінц, Олександр Семків, Валерій Тромпак, Богдан Зуб, Юліан Козуб, Сергій Далекорей, Микола Готра, Алі Ілмаз, Богдан Гулей.
Запасні: Олександр Кіш, Даніель Блецка, Василь Бистрянин, Олександр Беспалько, Марян Кузьмяк.
Тренер – Євген Гливка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 521 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: