Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Вітязя» наближаються до мети
22:54
Юнаки «Вітязя» наближаються до мети
23 серпня відбувся поєдинок 10-го туру Першої Ліги Закарпаття з футболу серед юнаків, у котрому «Вітязь» приймав «Локомотив».

23 серпня відбувся поєдинок 10-го туру Першої Ліги Закарпаття з футболу серед юнаків, у котрому «Вітязь» приймав «Локомотив».

Завдання на сезон у господарів – трійка призерів, і у матчі з «середнячком» потрібно було перемагати. Відразу ж на 4 хв. гравці «Вітязя» повели в рахунку: після подачі з флангу, ударом головою відзначився Мадяр. За кілька миттєвостей рахунок міг стати нічийним. Арбітр призначив небезпечний штрафний на ворота господарів. Шима пробив і влучив у перекладину. Згодом гравці «Локомотива» створили ще один небезпечний момент: після помилки у захисті «Вітязя», Дячук вийшов один на один, але переграти Цвєткова Олександру не вдалося.

Активніше грали господарі, і на 22 хв. могли забити вдруге: Бессага зробив ривок на лівому фланзі і віддав на Батрина, але вміло обробити м’яч Віктору не вдалося. Через десять хвилин Мадяр обійшов кількох суперників і завдав потужного удару, але не вистачило влучності. На перерву юні футболісти пішли за мінімальної переваги «Вітязя», 1:0.

У другій половині гри господарі не збавляли темп, і продовжували пресингувати суперників. На 48 хв. прямим ударом зі штрафного вілзначився Бессага, 2:0. Незабаром гості один м’яч могли відквитати, але з перспективного штрафного Шима пробив повз.

На 57 хв. інтрига у цьому матчі померла. Бессага скористався виходом один на один і встановив остаточний рахунок, 3:0. У кінці поєдинку команди обмінялися небезпечними моментами, але забити ні одним, ні іншим не вдалося. Юнаки «Вітязя» здобули впевнену домашню перемогу.


с. Концово, стадіон «Вітязь»

Арбітри: Гарлач І., Зан Є., Вовчанський І.
Делегат –Митровський М.І.

ФК «Вітязь» - ФК «Локомотив» 3:0

Голи: Мадяр 4, Бессага 48, 57.

«Вітязь»: Цвєтков, Леспух, Купар, Цогла, Химич, Бессага, Свадеба, Батрин, Мадяр, Русин, Повханич.
Запасні: Щорбан.
Тренер: Гливка.

«Локомотив»: Тарасов, Гіжан, Єрмаков, Терентьєв, Бізярєв, Гойзан, Марчищак, Шима, Сивак, Григорчук, Дячук.
Запасні: Яворів, Павлик, Кертєс, Калаі, Товт.
Тренер: Афтанас.
Олег МИКИТА

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 676 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: