Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки «Вітязя» не залишили «сухого» місця від «Карпат»
20:04
Юнаки «Вітязя» не залишили «сухого» місця від «Карпат»
У 9-му турі юнацької першої ліги Західної зони з футболу у с. Концово місцеві юні футболісти приймали однолітків із В. Коропця.

У 9-му турі юнацької першої ліги Західної зони з футболу у с. Концово місцеві юні футболісти приймали однолітків із В. Коропця.

На футбольному полі повністю домінували господарі. Гол був тільки справою часу. На 7 хвилині Русин протягнув круглого через півполя й віддав на Бесагу, Йосип уміло переграв голкіпера, і «Вітязь» повів у рахунку. Минуло кілька хвилин, і тільки диво врятувало гостей від другого пропущеного м’яча. На 18 хвилині учергове провалився захист «Карпат», і Батрин, вийшовши один на один із кіпером, перекинув останнього і – 2:0.

За хвилину Лешко втретє витягав м’яча із власних воріт. Цього разу забив Малиш. Господарі продовжували тиснути на ворота суперників, але на більш ніж 3:0 після першого тайму підопічних Гливки не вистачило.

8 хвилин знадобилося гравцям «Вітязя» у другій половині гри аби забити. Мушка спробував пробити здалеку, і йому це вдалося – 4:0. Іще за 3 хвилини зусиллями Русина господарі забили вп’яте. На цьому юні футболісти зупинятися не хотіли й продовжували домінувати. Вамоша та Химича підводила реалізація, а коли пробивав хтось інший, фортуна була на боці «Карпат».

У завершальній п’ятихвилинці господарі забили ще двічі, і обидва м’ячі на рахунку Бесаги. Йосип відзначився хет-триком.

«Карпати» (В.Коропець) мають у своєму доробку один заліковий пункт і посідають останню сходинку, а «Вітязь», перемігши суперників, набирає 15 очок.


Арбітр – Сташко О.
Асистенти – Зубільчак О., Гонак Д.
Делегат матчу – Кочетов В.

50 глядачів.

«Вітязь» (Концово) – «Карпати (В. Коропець) – 7:0

Голи: Бесага 7, 67, 68, Батрин 18, Малиш 19, Мушка 43, Русин 46.

«Вітязь»: Костик О., Леспух О., Голубка Р., Русин Л., Мушка Ю., Бесага Й., Зінчук Н., Купар Є., Химич О., Малиш А., Батрин В.
Запасні: Цвєтков Ю., Лелекач Ю., Вамош О., Щорбан С.
Тренер: Гливка Євген.

«Карпати»: Лешко В., Машіка В., Черепаня О., Сидор С., Фера В., Ковач Е., Кулик М., Барта Р., Перевузник М., Тангел В., Яртим Я.
Запасні: Кепенач В., Пекар Я., Орос С., Шух В., Юрик Р., Стень К., Пфайфер Е., Турянчик М., Балаж В.
Тренер – Тенкач Василь.
Олег МИКИТА

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 787 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: