Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки Вітязя переграють лідера
23:04
Юнаки Вітязя переграють лідера
Юні футболісти Концгазо зуміли вирвати перемогу завдяки вдалій грі у другому таймі.

Юні футболісти Концгазо зуміли вирвати перемогу завдяки вдалій грі у другому таймі.

Недільна спека не сприяла швидкісному футболу. Юніори обох команд не форсували події і зосередились на руйнуванні чужих атак.

З перших хвилин гості виглядали більш зібраними і частіше наближались до чужих володінь. Та першими відзначитись мали змогу біло-червоні у швидкій контратаці. Малиш здійснив рейд правим краєм і виконав подачу у штрафну, яку зльоту замикав Деркавець. Та м’яч полетів над перекладиною.

Бобовище відповіло більш гостро. Федака пробив з середньої дистанції та воротар відбив перед собою. Олександр Шаленик був першим на добиванні та з декільком метрів не влучив у ворота. За п’ять хвилин до завершення першого тайму, господарі знову провели контрвипад правим краєм. Малиш подає, а Віктор Батрин пробиває влучно головою. Це вже третій гол в останніх трьох зустрічах від півзахисника.

Та за хвилину до свистка на перерву, гості провели гол у роздягальню. Навісну передачу з правого флангу височенний Петах скидує на Машіку, і Євген без перешкод кладе м’яч у дальній кут. Після десятихвилнної розмови з тренером, гравці Вітязя показали у другому таймі інший футбол. Господарі більш впевнено йшли вперед, користуючись помилками суперника. Так небезпечні удари Зінчука та Русина були заблоковані. Деркавець з хорошої позиції з 8 метрів не попав у ціль. Ще один удар у рамку воріт від Купара зі штрафного забрав воротар.

Гравці Концгазо не здавались і вже під кінець гри все ж таки домоглись свого. На 68-ій хвилині Деркавець ударом зі штрафного приніс своїй команді три очки.

Бобовище попри поразку залишається на вершині таблиці. Вітязь скорочує відставання від першого місця до чотирьох пунктів.


Арбітр – Крістіна Шитєв
Асистенти – Вадим Запрутняк, Йосип Шитєв
Делегат матчу – Матвій Бобаль

Стадіон Концгазо. Глядачів 50.

ФК Вітязь Концгазо – ФК Бобовище 2:1

Голи: Батрин, 30, Деркавець, 68 – Машіка, 34.

Вітязь: Михайло Готра, Йосип Бесага, Олександр Химич, Сергій Цогла, Андрій Малиш, Олексій Леспух, Віктор Батрин, Владислав Деркавець, Любомир Русин, Євген Купар, Юрій Мушка.
Запасні: Ростислав Голубка, Роман Черевка, Олександр Вамош, Назар Зінчук, Юрій Лелекач, Сергій Щорбан.
Тренер – Євген Гливка.

Бобовище: Дмитро Лакатош, Євген Машіка, Ярослав Герич, Валерій Савчинець, Михайло Куцкір, Василь Петах, Микола Федака, Василь Федака, Василь Анатловський, Віктор Шаленик, Олександр Шаленик.
Запасні: Василь Шуха, Вадим Гонак, Тиберій Шаленик, Станіслав Головачко, Іван Смужаниця, Андрій Кельман, Владислав Іваник.
Тренер – Сливка В.

Попередження: Бесага, 15 – Шаленик, 33, Федака, 56.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 842 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: