Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Вітязя" розбомбили "Невицький Замок" (ФОТО)
22:44
Юнаки "Вітязя" розбомбили "Невицький Замок" (ФОТО)
У матчі юнацьких колективів у селі Концово на голову сиьнішими за своїх опонентів виявились господарі поля.

Юнаки У матчі юнацьких колективів у селі Концово на голову сиьнішими за своїх опонентів виявились господарі поля, які відгрузили у ворота невиччан цілих сім м'ячів.

Початок матчу, як не дивно, був за футболістами "Вітязя". Вони з перших хвилин вирішили взяти в облогу ворота своїх суперників. Проте й ті, на початку, не вважали себе "хлопчиками для биття". Тому під час першої десятихвилинки на табло світились нулі.

Але все швидко змінилось на 13 хвилині. Гості, все таки, пропустили гол. Стрімкий прохід правим флангом Йосипа Бессаги завершився прострілом у карну площу. Перший удар по воротах кіпер парирував, але на добиванні першим був Любомир Русин, який відкрив рахунок у матчі.

За декілька хвилин пройшо майже ідентичний епізод. Щоправда, цього разу воротар відбив, і все закінчилось без фатальних наслідків.

Впродовж цілого матчу Йосип Бессага тримав у напрузі захист гостей. Що цікаво, сам голом не відзначився, проте завжди створював небезпечні нагоди. Ще один його прохід флагом завершував Вільям Проданець, але не влучив у ворота з кількох метрів головою.

Не змогли забити - допоможемо. Певно, таким принципом керувалися оборонці невиччан. Адже, на 18 хвилині Володимир Кісс заніс м'яча у власні ворота. 2:0 - так закінчився перша половина.

У таймі другому футболісти "Вітязя" навіть не думали скидати обертів. На 38 хвилині вони сконструювали третій гол. Після пасу вищезгаданого Йосипа Бессаги відзначився Юрій Мушка, який холоднокровно реалізував вихід тет-а-тет з кіпером.

Футболістів "Невицького Замку" цей гол деморалізував і вони потихеньку посипались. Голи влітали у їхні ворота один за одним. Четвертий м'яч після подачі кутового головою забив Вільям Проданець. Слід зізнатись, удар вийшов не надто вдалим, але дії кіпера посприяли тому, аби м'яч опинився у сітці воріт.

На 60 хвилині влетів п'ятий: Назар Зінчук наніс сильний і водночас технічний удар у лівий кут з-за меж штрафного майданчика. На 64 хвилині долучився до командного розгрому Юрій Лелекач - 6:0. А оформив кінцевий результат поєдинку Василь Мадяр.

7:0 - юнаки "Вітязя" впевнено переграють "Невицький Замок" у рідних стінах.


Стадіон "Концово". 50 глядачів

Арбітр: Олександр Сташко
АсистентиОлександр Зубільчак, Михайло Гусєв 
Делегат: Плєханов Анатолій

"Вітязь" Концгазо - "Невицький Замок" Невицьке 7:0

Голи: 
Русин, 13, Кісс, 18 (автогол), Мушка, 38, Проданець, 46, Зінчук, 60, Лелекач, 64, Мадяр, 68.

"Вітязь": Юрій Цвєтков, Йосип Бессага, Олександр Химич, Вільям Проданець, Сергій Цогла, Юрій Мушка, Василь Мадяр, Любомир Русин, Євген Купар, Олександр Свадеба, Віктор Батрин.
На заміні: Назар Зінчук, Ростислав Голубка, Павло Повханич, Юрій Лелекач, Михайло Сливка, Олексій Леспух.
Тренер: Євген Гливка.

"Невицький Замок": Роман Старух, Михайло Кілб, Михайло Бадюл, Юрій Кілб, Олександр Федарка, Нікіта Гросош, Андрій Бутрик, Владислав Лютнянський, Володимир Кісс, Владислав Хорошун, Ян Граб.
Тренер: Іван Матьовка.
Попередження: Олександр Химич.
Олександр КУРТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 774 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: