Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки "Вітязя" та "Н. Коропця" зіграли внічию (ФОТО)
22:47
Юнаки "Вітязя" та "Н. Коропця" зіграли внічию (ФОТО)
Один із центральних матчів юнацької першості закінчився без голів.

Юнаки
Ці команди йшли поруч у турнірній таблиці – мукачівці п’ятими, а концгазівці одразу за ними, маючи на один бал менше. У першу десятихвилинку господарі мали дві хороші нагоди, щоб вийти вперед. Семків подав із кутового, а Василь Качаєв пробив головою та воротар зіграв надійно. В наступній атаці Семків виходив на одного воротаря та з 17 метрів вирішив його перекидувати, але не влучив у ворота.
 
Далі частіше почали атакувати гості, у яких краще виходило контролювати м’яч. Федоришин пробив з 22 метрів справа, але не точно. За мить Федоришин гостро прострілював та захисники вибили на кутовий. Після подачі з корнера Гей бив головою, але вище. Вітязці часто грали довгими передачами вперед та воротар Нижнього Коропця вчасно виходив із штрафної і підстраховував своїх захисників. Під кінець тайму Кривка пробив з 23 метрів, але мимо.
 
Друга полоивна гри також проходила на зустрічних курсах. Дуран прицільно пробив справа з 17 метрів, воротар впіймав. У відповідь Кривка вдало грає на підборі і б’є з 18 метрів, але не точно. Василь Качаєв пробивав з 15 метрів, але не зміг переграти Лановенка. На 54-ій хвилині Орос з кута поля влучив у поперечку. Через десять хвилин активний Йовбак з лівого краю віддає в центр, де Цанько пробив з рикошетом та м’яч знову влучає у поперечку.
 
Далі Йовбак на швидкості втікає від опонента і пробиває з 20 метрів, Костик відбиває. Господарі відповіли ударом Тичака з 21 метра, кіпер робить сейв.
 
Тож нульова нічия, хоча гості сьогодні були значно ближчими до перемоги.
 
 
Арбітр – Еміл Головей
Асистенти – Річард Готра, Михайло Митровський
Делегат матчу – Федір Варга
 
с. Концово, глядачів 100
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Н. Коропець» 0:0
 
Вітязь: Олександр Костик, Микола Паламарчук, Вадим Дуран, Сергій Тичак, Сергій Бадида, Олександр Іванов, Євген Купар, Володимир Качаєв, Юрій Лелекач, Василь Качаєв, Андрій Савко.
Запасні: Андрій Мединський, Юрій Клепар, Крістіан Марина.
Тренер – Євген Гливка.
 
Н. Коропець: Олександр Лановенко, Василь Перегуда, Денис Гей, Дмитро Ільницький, Ярослав Дідик, Василь Машіка, Василь Кривка, Сергій Орос, Іван Йовбак, Олександр Федоришин, Дмитро Манчик.
Запасні: Василь Цанько.
Тренер – Іван Кіштулинець.
 
Попередження: Савко, 16, Купар, 44 – Йовбак, 25, Дідик, 50.
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 824 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: