Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки з Великого Бичкова знову поклали три сухі голи (ФОТО)
15:44
Юнаки з Великого Бичкова знову поклали три сухі голи (ФОТО)
Про те, як важко опонувати підопічним Руслана Ухаля командам Східної зони, дізнавайтесь далі.

Юнаки з Великого Бичкова знову поклали три сухі голи (ФОТО)
Перший тайм перенесеного матчу 2-го туру хоча й пройшов за досить рівного володіння м'ячем, та гострота зосереджувалась переважно біля воріт господарів. Долю поєдинку вирішив «футбольний нокаут» уже на самому його старті. Правий захисник Данюк виконав дальню передачу зі своєї половини в центр штрафного майданчика на Ціпле. Денис коротко відкинув назад на Бойчука, а Олександр віддав вперед та правіше, в зону перед правим краєм воротарського майданчика, на Петлака. Василь влучив у ближній кут, а його тезка Опріш не зміг зреагувати – 1:0.
 
Через 14-ть хвилин Петлак, на завершенні атаки правим флангом, віддав якісний середній пас на хід Ціпле, що дозволило Денису вибігти на воротаря, обіграти його й пробити з 12-ти метрів по порожніх воротах, та все ж зробив він це трохи вище поперечини. Протягом 28-ї хвилини відбулись дві атаки гостей. Спочатку Попадич, на завершенні наступу лівим краєм зі зміщенням до центру, віддав правіше на Бойчука, а Олександр ще трохи вперед на Ціпле. Денис знову опинився на дуже вигідній позиції й із 14-ти метрів пробив над поперечиною. Та вже за мить він сповна реабілітувався за всі попередні промахи, коли опинився на лівому куті воротарського майданчика, де відгукнувся на передачу Петлака й вколотив м'яч під ближню стійку – 2:0.
 
Через шість хвилин Ціпле зіграв у стіночку з Петлаком і з правого краю штрафного майданчика влучив у ближній кут. Опріш відбив, продемонструвавши свій найкращий сейв і зберіг хоча б якусь надію для своїх партнерів на другу половину двобою.
 
Другий тайм господарі почали трохи краще й уже на 38-й хвилині провели хорошу атаку по центру зі зміщенням до лівого флангу, за активної участі Дана, Литвина, Зубача та Опріша, й останній із цього квартету пробив поруч із ближньою стійкою. Через п’ять хвилин Попадич виконав верхову передачу, зі штрафного удару з 40-ка метрів із правого флангу, й спрямува м'яч на ближній край карної зони. Опріш голосно крикнув «Яяяя...!» й відбивав мокрий м’яч ногою, та той зрикошетив і полетів у дальній кут його воріт. Та Василя підстрахував один із захисників, який встиг зміститись і відбити. Ще через дві хвилини Йовдій навісив із правого флангу з 45-ти метрів на дальній край штрафного майданчика, де Мигалка був готовий замкнути цю передачу головою, та Кучеренко зняв від нього м'яч із найважливішої частини тіла.
 
На 47-й хвилині Опріш заробив право на штрафний удар з правого флангу з 30-ти метрів. Сам постраждалий виконав стандарт і влучив у ближній кут, та на постріл від Юрка знову зреагував Кучеренко. Через чотири хвилини новий наступ гостей зі зміщенням вправо. Ціпле знайшов середнім пасом вперед і правіше Петлака, а Василь коротко повернув трохи назад на Шелельо. Володимир із 22-х метрів поцілив під поперечину. Опріш відбив цей складний удар і з другої спроби забрав «мокрого» до рук.
 
Та трохи згодом і він був безсилим врятувати своїх партнерів від змін на табло. Спрацювала атака правим флангом за участю Попадича, Шелельо, Петлака та Локоти. Останній із цього квартету ударом із 6-ти метрів з центру штрафного майданчика спрямував м'яч у лівий кут, встановив остаточний рахунок на користь клубу «імені Івана Яремчука» – 3:0.
 
 
Арбітр – Вадим Рубей
Асистенти – Іван Біров та Михайло Лялюк
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
25 травня, с. Нижня Апша, стадіон «Діброва», хмарно, дощ, 300 глядачів
 
«Діброва» U17 Нижня Апша – «імені Івана Яремчука» U17 Великий Бичків – 0:3 (0:2)
 
Голи: Петлак, 2, Ціпле, 28, Локота, 57.
 
«Діброва» U17: Василь Опріш, Василь Влад, Юрій Сіладі, Юрій Дан, Юрій Опріш, Дмитро Філіп (Василь Литвин, 36), Олег Зубач, Іван Йовдій (Іван Плантиш, 58), Василь Мигалка, Василь Дан, Юрій Марина (Василь Оніш, 68).
Запасні: Іван Гафинець.
Тренер – Григорій Венгрин.
 
«імені Івана Яремчука» U17: Едуард Кучеренко, Валентин Новаковський, Олексій Данюк, Сергій Герасим, Юрій Тимчак, Василь Петлак, Денис Ціпле, Віталій Мойсюк (Володимир Шелельо, 36), Іван Дерда (Андрій Локота, 52), Дмитро Попадич, Олександр Бойчук.
Тренер – Руслан Ухаль.
Євген СВИЩО, сайт «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 895 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: